Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen va fi una politica

B1 B1,
Victor Ponta: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen va fi una politica

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca decizia privind aderarea Romaniei la Schengen este una politica si este multumit de reactia premierului Finlandei pe aceasta tema. Toata lumea este de acord, asa cum. continuă pe B1

Victor Ponta: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen va fi una politica.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca decizia privind aderarea Romaniei la Schengen este una politica, existand si lucruri pe care autoritatile de la Bucuresti nu le pot influenta, informeaza B1TV. Asa cum a spus si prim-ministru finlandez, tehnic toata lumea este de acord ca meritam in Schengen, decizia care trebuie luata este o decizie politica. Decizia politica care va fi luata pana la sfarsitul acestui an de noul guvern al Germaniei, condus, sigur, tot de Merkel, dar de noul guvern, .

Ponta: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen este una politica

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, decizia privind aderarea tarii noastre la spatiul Schengen este una politica, existand si lucruri pe care autoritatile de la Bucuresti nu le pot influenta, potrivit surselor de presa.

Victor Ponta: Pana la sfarsitul anului ar putea fi luata decizia privind aderarea Romaniei la Schengen cu granitele aeriene

Premierul roman Victor Ponta a declarat luni, la Helsinki, ca pana la sfarsitul anului la nivelul UE ar putea fi luata decizia privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen cu granitele aeriene, in timp ce omologul sau finlandez a precizat ca tara sa asteapta urmatorul raport MCV pentru a lua o decizie, scrie Agerpres.

Ponta sustine ca ar putea fi luata decizia privind aderarea Romaniei la Schengen cu granitele aeriene pana la sfarsitul acestui an

Pana la sfarsitul acestui an ar putea fi luata decizia privind aderarea Romaniei la spatiulSchengen cu granitele aerniere, a declarat, luni, la Helsinki, premierul roman Victor Ponta. Premierul sustine c.

Ponta sustine ca ar putea fi luata decizia privind aderarea Romaniei la Schengen cu granitele aeriene pana la sfarsitul acestui an

Pana la sfarsitul acestui an ar putea fi luata decizia privind aderarea Romaniei la spatiulSchengen cu granitele aerniere, a declarat, luni, la Helsinki, premierul roman Victor Ponta. Premierul sustine c.

Ponta: Decizia de aderare la Schengen este una politica, sunt lucruri care nu pot fi influentate

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca Romania este pregatita din punct de vedere tehnic pentru aderarea la spatiul Schengen, dar decizia in acest sens este una politica. Asa cum a spus.

Ce spune Corlatean despre sprijinul Frantei pentru aderarea Romaniei la Schengen.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, vineri, cu referire la declaratiile ministrului francez de Interne pe tema intrarii Romaniei in Schengen, ca sprijinul Frantei pe acest subiect este mentionat explicit intr-un document oficial semnat de premierii roman si francez, transmite Mediafax. Titus Corlatean a facut aceste declaratii in contextul in care ministrul de Interne francez, Manuel Valls, a afirmat, recent, ca deschiderea spatiului Schengen pentru Romania si Bulgaria nu este .

Ce i-a urat Elena Udrea lui Victor Ponta de ziua lui.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, ca ii ureaza premierului Vioctor Ponta de ziua lui de nastere La multi ani! si ca acesta sa aiba parte de o a doua sansa in politica, pentru ca pe aceasta a ratat-o, transmite Mediafax. La multi ani ii doresc, ca reprezentant al aceeasi generatii, sa aiba parte de o a doua sansa in politica, pentru ca pe aceasta a ratat-o!, a precizat Udrea. Presedintele Traian Basescu i-a trimis premierului Victor Ponta, care implineste varsta de 41 ani, un .

Victor Ponta implineste, vineri, 41 de ani. Ce i-au urat membrii PSD.

Senatorul PSD Gabriela Firea ii ureaza premierului Victor Ponta, care vineri implineste varsta de 41 de ani, sa mai aiba un copil si sa nu uite ca existe viata si in afara politicii, transmite Mediafax. Firea a fost intrebata ce ii ureaza premierului Victor Ponta de ziua sa de nastere. Sa nu uite ca exista viata si in afara politicii si ca pentru a fi politicieni de succes in primul rand trebuie sa fim echilibrati la nivel de familie si sa mai aiba un copil, al treilea. Ar fi foarte frumos, .

Victor Ponta: Daca se respecta regulile de mediu, aprobam exploatarile. Aici problema este cuvantul odios cianura

Romania trebuie sa isi exploateze resursele naturale, nu sa le blocheze, a afirmat, luni, premierul Victor Ponta. Aurul se exploateaza cu cianura, nu exista alta tehnologie care sa scoata acest cuvant.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )