Libnet.ro
UNICEF

19:31

Victor Ponta: Grecii au nevoie de UE, dar si UE are nevoie de greci

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Grecii au nevoie de UE, dar si UE are nevoie de greci

Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca ii detesta pe talibanii si macelarii sociali care demonizeaza un popor doar pentru ca indrazneste acel popor sa aiba alta parere decat ei, el comentand astfel reactiile la referendumul prin care. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta, despre votul din Grecia: Grecii au nevoie de UE dar si UE are nevoie de greci / Indiferent de calea aleasa, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a respins luni orice paralela intre Romania si Grecia si a avertizat ca, indiferent de calea aleasa de guvernul de la Atena, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte.

7 motive pentru care Victor Ponta va demisiona

Este doar o chestiune de timp pana la demisia lui Victor Ponta. Conditiile interne si externe sunt coapte pentru aceasta decizie, lucru inteles de tot mai multi romani si politicieni. Faptul ca Ponta a plecat din tara, in conditii interne si externe dificile, intareste ideea ca-si pregateste o iesire cat mai onorabila, eventual medicala si are nevoie de timp. Iata si argumentele.

Gabriel Oprea: il asteptam pe Victor Ponta din zi in zi

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National al PSD. La sosire, Gabriel Oprea a spus ca liderul PSD, premierul Victor Ponta, este asteptat din zi in zi.

Referatul de trimitere in judecata a dosarului Giga TV: Dupa ce a fost informata de DNA ca s-a inceput urmarirea penala pe numele sau, Laura Georgescu a stabilit o intalnire lui Victor Ponta pentru a discuta o problema institutionala

Dupa ce i s-a comunicat de catre un ofiter DNA ca este urmarita penal de in dosarul retragerii licentei postului Giga TV, sefa CNA Laura Georgescu l-a contactat pe premierul Victor Ponta caruia i-a solicitat o intrevedere pentru a discuta o problema institutionala, arata procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in referatul de trimitere in judecata, precizand ca problema institutionala era reprezentata de citarea presedintei CNA, la DNA, in calitate de suspecta. Procurorii mai arata ca premierul a stabilit o intalnire cu Laura Georgescu, la sediul Guvernului, premergator audierii acesteia la DNA.

Gheorghe Tinel: Traian Basescu plange dupa Victor Ponta

Traian Basescu a lasat sa se inteleaga, intr-un interviu recent, ca premierul Victor Ponta, de fapt, fuge de justitie in Turcia. Victor Ponta si-a tras una in genunchi. Este o iresponsabilitate a.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: imi doresc sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: Vreau sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

Victor Ponta, despre disputa creata pentru construirea celei mai mari moschei din Europa: Multumesc Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile de bun-simt

Premierul Victor Ponta a multumit luni, pe pagina personala de Facebook, Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile acestuia legate de declaratia fostului presedinte Traian Basescu. Multumesc Muftiului Muurat.

Cum vede Victor Ponta criza din Grecia. Atac la liberali, la presedintele Iohannis si la Uniunea Europeana

Victor Ponta, premierul autosuspendat al Romaniei, care se afla in convalescenta in Turcia dupa operatia la menisc de la inceputul lunii iunie de la Istanbul, a scris, luni, pe contul sau de Facebook, referitor la rezultatul referendumul propus de Guvernul Tsipras, ca Grecia este democratie functionala si ca ii detest pe sau care demonizeaza un popor doar pentru ca uneori indrazneste acel popor sa aiba alta parere decat ei.

Victor Ponta: Romania nu seamana deloc cu Grecia, nici in bune nici in rele

Premierul Victor Ponta a publicat luni un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi exprima opinia cu privire la situatia din Grecia. Seful Guvernului subliniaza ca stetul elen este o democratie functionala.

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )