Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Guvernul cauta solutii cu taxe mai mici pentru presa de stiri, ca TV-radio, nu presa scrisa/ Un membru CNA ii cere premierului sa organizeze o intalnire cu media privind o eventuala modificare a fiscalitatii presei

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Guvernul cauta solutii cu taxe mai mici pentru presa de stiri, ca TV-radio, nu presa scrisa/ Un membru CNA ii cere premierului sa organizeze o intalnire cu media privind o eventuala modificare a fiscalitatii presei

Guvernul cauta un sistem de sprijinire, prin reducerea taxelor, a presei furnizoare de stiri, precum posturi de televiziune si radio, in functie de proportia numarului de stiri in grila de program, nu si a presei scrise, deoarece aceasta suporta costuri mai mici in online, potrivit premierului Victor Ponta, citat de Mediafax. In schimb, Valentin Jucan, membrul al Consiliului National al Audiovizualului CNA), ii solicita premierului sa ceara ministrului Finantelor sa organizeze o intalnire cu reprezentantii media despre o eventuala modificare a fiscalitatii presei. continuă pe Hotnews

Ponta: Guvernul cauta solutii cu taxe mai mici pentru presa

Guvernul cauta un sistem de sprijinire, prin reducerea taxelor, a presei furnizoare de stiri, precum posturi de televiziune si radio, in functie de proportia numarului de stiri in grila de program, nu si a presei scrise, deoarece aceasta suporta.

Ponta:Guvernul cauta solutii cu taxe mai mici pentru presa de stiri, ca TV-radio, nu presa scrisa

Guvernul cauta un sistem de sprijinire, prin reducerea taxelor, a presei furnizoare de stiri, precum posturi de televiziune si radio, in functie de proportia numarului de stiri in grila de program, nu si a presei scrise, deoarece aceasta suporta costuri mai mici in online, potrivit premierului Ponta, transmit surse din presa.

UPDATE Alina Gorghiu: PSD si Victor Ponta nu ne mai pot fi parteneri in realizarea reformei constitutionale / Ponta raspunde: Regret profund ca liderii PNL au anuntat oficial ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, joi seara, la evenimentul Constitutia Liberala, organizat de TNL, ca Victor Ponta si PSD nu mai pot fi parteneri ai PNL-ului in realizarea reformei constitutionale, intrucat un dialog constructiv cu PSD-ul nu mai este posibil, astazi, informeaza Mediafax. Co-presedintele PNL a declarat in cadrul evenimentului ca revizuirea Constitutiei este cea mai importanta reforma, pentru ca este esenta contractului social dintre cetateni si stat. UPDATE Victor Ponta: Regret profund ca liderii PNL au anuntat oficial ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei.

Victor Ponta, de 1 Mai: Romania este o tara a oamenilor muncitori. Multumesc celor care construiesc, prin munca lor, Romania Puternica!

Cu ocazia zilei Internationale a Muncii, premierul Victor Ponta a transmis un mesaj romanilor. Ponta a spus ca Romania este o tara a oamenilor muncitori, iar solutia pentru o economie care sa aduca prosperitate.

Premierul Victor Ponta: La PNL e un vid de putere si de intelepciune. De teama DNA-ului s-a creat un blocaj la nivelul institutiilor (VIDEO)

Victor Ponta arunca sageti la adresa opozitiei. Premierul sustine ca PNL are vid de putere si de intelepciune si acest lucru din cauza marilor proiecte de infrastructura. Cel mai discutat subiect care a.

Victor Ponta, in Arabia Saudita: Principala problema este lipsa de promovare, am cam disparut dupa 1990

Autoritatile romane vor incerca sa convinga oamenii de afaceri din Arabia Saudita sa investeasca in agricultura, sistemul sanitar, proiecte energetice si imobiliare, principala problema fiind lipsa de promovare a Romaniei in ultimii 25 ani in aceasta tara, a declarat premierul Victor Ponta, citt de Mediafax. Seful Guvernului se afla intr-un turneu in mai multe tari din Golf, avand joi intalniri cu regele Arabiei Saudite, Salman Bin Abdulaziz Al Saud, si cu ministrul saudit al Comertului si Industriei, Tawfig Fawzan Alrabiah.

Premierul Victor Ponta: Le urez tuturor colegilor din presa, inclusiv celor care ma critica indiferent ce fac, mult succes in munca lor!

Premierul Victor Ponta le transmite colegilor din presa, si celor care il critica indiferent ce face, mult succes. Jurnalistii, sustine Ponta, pot conta pe el in realizarea unei agende publice constructive.

Victor Ponta: Starea normala de judecata pentru un om este de libertate. Nu ar trebui sa stea cineva in inchisoare pentru ca este cumnatul lui Ponta

Premierul Victor Ponta a facut o serie de declaratii sambata seara, la B1 TV. Acesta a vorbit despre fondurile europene, ridicarea imunitatii parlamentare, dar si despre viitorul sau in politica.

Victor Ponta ingroapa, si oficial, sprijinul PSD pentru Justitie

Social-democratii care voteaza impotriva ridicarii imunitatii unor parlamentari nu vor fi sanctionati, a declarat Victor Ponta, in contradictie cu anuntul sau de acum cateva luni de zile.

Victor Ponta: Anchetele penale blocheaza proiectele cu finantare europeana

Premierul pare sa impartaseasca, intr-o anumita masura, convingerile fostului presedinte. Motivele invocate de Victor Ponta sunt, insa, altele: el sustine ca zelul procurorilor dauneaza proiectelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )