Libnet.ro
UNICEF

20:15

Victor Ponta se intalneste cu Traian Basescu la Cotroceni - ora 16:00

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta se intalneste cu Traian Basescu la Cotroceni - ora 16:00

Premierul Victor Ponta se intalneste joi, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Traian Basescu, informeaza Guverul Romaniei. Cei doi ar urma sa reia discutiile privind reprezentarea Romaniei la Consiliul European de saptamana viitoare. continuă pe Hotnews

UPDATE Victor Ponta se intalneste cu Traian Basescu la Cotroceni - ora 16:00

Premierul Victor Ponta se intalneste joi, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Traian Basescu, informeaza Guverul Romaniei. Cei doi ar urma sa reia discutiile privind reprezentarea Romaniei la Consiliul European de saptamana viitoare. UPDATE 15:59) Potrivit Mediafax, coloana oficiala a premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Cotroceni in jurul orei 15:55.

UPDATE Intalnirea dintre Victor Ponta si Traian Basescu a luat sfarsit

Premierul Victor Ponta s-a intalnit joi, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Traian Basescu, informeaza Guverul Romaniei. Unul dintre subiectele care ar fi urmat sa fie abordate este legat de reprezentarea Romaniei la Consiliul European de saptamana viitoare. UPDATE 17:42) Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa la ora 17:30 la Palatul Victoria, informeaza Guvernul Romaniei. UPDATE 16:39) Romania TV informeaza ca intalnirea a luat sfarsit.

Traian Basescu si Victor Ponta se intalnesc joi, la ora 16:00: Premierul afla daca merge la Consiliul European

Victor Ponta si Traian Basescu se intalnesc joi de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Cei doi vor decide cine merge la Consiliul European Extraordinar de saptamana viitoare. Premierul ar vrea ca presedintele.

Cine va pleca la Bruxelles? Premierul Ponta se intalneste cu presedintele Basescu joi, la ora 16

Premierul Victor Ponta se va intalni joi cu presedintele Traian Basescu, pentru a-i cere un mandat cu care seful Executivului sa poata reprezenta Romania la summitul extraordinar al Consiliului Europei, care va.

Premierul se intalneste cu presedintele, la ora 16, pentru a stabili cine pleaca la Bruxelles

Premierul Victor Ponta se va intalni astazi cu presedintele Traian Basescu, pentru a-i cere un mandat cu care seful Executivului sa poata reprezenta statul la summitul extraordinar al Consiliului Europei, care va avea loc in perioada 22-23 noiembrie, la Bruxelles, relateaza sursele de presa.

Victor Ponta se intalneste miercuri, la Palatul Victoria, cu delegatia FMI

Premierul Victor Ponta se intalneste miercuri, la ora 14:00, la Palatul Victoria, cu delegatia Fondului Monetar International, informeaza Biroul de presa al Guvernului.

Victor Ponta: Ma intalnesc miercuri cu Basescu pentru a discuta despre mandatul la Consiliul European

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, cel mai probabil, miercuri se va intalni cu presedintele Traian Basescu pentru a discuta despre mandatul privind participarea la Consiliul European, scrie Agerpres.

Victor Ponta si Elena Basescu, in acelasi avion spre Bruxelles

Premierul Victor Ponta si fiica cea mica a presedintelui, europarlamentarul PDL Elena Basescu, au calatorit, marti, cu acelasi avion spre Bruxelles. Amandoi au stat la clasa VIP, in avionul Tarom ce s-a deplsat.

Victor Ponta a discutat cu presedintele Traian Basescu la Cotroceni. intalnirea, urmata de o conferinta de presa

Victor Ponta a discutat cu presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni intalnire anuntata la inceputul saptamanii de primul ministru. intrevederea a inceput la ora 16:00 si va fi urmata, la ora.

Traian Basescu si Victor Ponta se intalnesc la ora 16:00: Premierul afla daca merge la Consiliul European

Victor Ponta si Traian Basescu se intalnesc joi de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Cei doi vor decide cine merge la Consiliul European Extraordinar de saptamana viitoare. Premierul ar vrea ca presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )