Libnet.ro
UNICEF

16:16

Victor Ponta l-a numit pe liderul PSD Corabia secretar de stat in Ministerul Mediului

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta l-a numit pe liderul PSD Corabia secretar de stat in Ministerul Mediului

Liderul organizatiei PSD din orasul Corabia judetul Olt), Toma Cococi, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar de stat in Ministerul Mediului, decizia de numire fiind semnata marti, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Premierul Ponta l-a numit pe liderul PSD Corabia secretar de stat in Ministerul Mediului

Liderul organizatiei PSD din orasul Corabia, Toma Cococi, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar de stat in Ministerul Mediului. Decizia de numire a fost semnata marti de seful.

Liderul PSD Corabia a fost numit de premierul Ponta secretar de stat in Ministerul Mediului.

Liderul organizatiei PSD din orasul Corabia judetul Olt), Toma Cococi, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar de stat in Ministerul Mediului, potrivit Mediafax. Decizia de numire a fost semnata marti de seful Guvernului. Presa locala a relatat ca liderul PSD Corabia va fi numit secretar de stat ca o consolare pentru faptul ca nu a fost inclus pe listele USL la alegerile parlamentare. Aceeasi sursa a mai relatat ca Toma Cococi va ocupa postul actualului secretar de .

Victor Ponta se adreseaza Parlamentului reunit in sedinta comuna. PDL nu participa

Premierul Victor Ponta se adreseaza marti Parlamentul reunit in sedinta comuna, unde si va vorbi despre pozitia tarii noastre in legatura cu reuniunea Consiliului European. Liderul Executivului doreste ca.

Ioan Oltean: Victor Ponta, un fel de Ceausescu.

La finalul saptamanii trecute, co-presedintii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, au participat la lansarea candidatilor aliantei in mai multe judete din Transilvania. In Bistrita-Nasaud cei doi l-au suparat, insa, foarte tare pe liderul organizatiei judetene a PDL, Ioan Oltean, care s-a aparat destul de dur. Deputat inca din 1990, acesta nu intelege de unde are USL ca obiectiv distrugerea PDL si, din acest motiv, a comparat alianta social-liberala cu un partid comunist, iar pe .

Victor Ponta participa joi la reuniunea PES de la Bruxelles

Victor Ponta va participa joi, in calitate de presedinte al Partidului Social Democrat, la reuniunea Partidului Socialistilor Europeni, care va avea loc la Bruxelles. Pe 12 noiembrie, premierul Victor Ponta a.

Victor Ponta: E o mare nedreptate ce i se intampla lui Mircea Diaconu. Nu stiu de ce e asa de fericit domnul Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Targu Jiu, ca ceea ce i s-a intamplat lui Mircea Diaconu este o mare nedreptate, mentionand ca hotararea Curtii Constitutionale prin care Diaconu isi pierde mandatul de senator este o decizie care se respecta. Ponta a adaugat ca nu intelege aceste rautati care il caracterizeaza pe presedintele Traian Basescu.

Victor Ponta cere ministrilor sa comunice un grad de absorbtie al fondurilor de coeziune de 20%, chiar daca cifrele reale arata 9,72%

Premierul Victor Ponta a cerut ministrilor sa comunice corect situatia actuala a absorbtiei fondurilor europene. Ce inseamna corect in viziunea primului-ministru? Potrivit acestuia, gradul de absorbtie pe politica de coeziune este de 20%, nu sub 10% cum s-a comunicat pana acum. Premierul a prezentat un calcul care arata un grad de absorbtie de 20%. Insa, cifrele oficiale prezentate chiar pe site-ul Ministerului Afacerilor Europene demonstreaza un grad de absorbtie de 9,72%. De unde aceasta diferenta intre cifrele oficiale si cele ale premierului? Victor Ponta a inclus in calculele sale si platile interne catre beneficiari, nu doar platile efective de la Comisia Europeana. Vezi in text cum a calculat premierul un grad de absorbtie de 20%.

Cezar Preda: Victor Ponta si USL doresc sa transforme Parlamentul intr-o filiala a USL.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, marti, in plenul Parlamentului, dupa discursul lui Victor Ponta privind mandatul Romaniei la Consiliul European, ca aceasta actiune este un eveniment de campanie al USL si ca absenta PDL este un protest fata de cei care doresc scoaterea tarii din UE, potrivit Mediafax. El i-a spus premierului Victor Ponta ca aceasta sedinta a Parlamentului este o incercare de a-si masca incompetenta pe plan intern si ca actiunea este un eveniment de campanie electorala a .

Traian Basescu il trimite pe premier la Consiliul pentru Afaceri Generale. Victor Ponta: Nu am ce cauta acolo

Presedintele Traian Basescu ii cere premierului Victor Ponta sa mearga la Bruxelles, la Consiliul pentru Afaceri Generale. Dar premierul nu vrea. Victor Ponta a confirmat ca presedintele i-a trimis o scrisoare,.

Videanu: Boala lui Victor Ponta si a celor ca el nu e usor de vindecat. ...

Seful de campanie al ARD, Adriean Videanu, ii considera pe liderii USL hoti de speranta si il critica pe premierul Victor Ponta, despre care spune ca, dupa ce si-a facut incalzirea pe spinarea romanilor, vrea sa guverneze Romania si dupa 9 decembrie. Dupa ce in aceste 6 luni si-a facut incalzirea pe spinarea romanilor, doctorul Ponta vrea sa guverneze tara si dupa 9 decembrie. Zilele trecute am asistat la o noua initiativa a celui mai cinstit guvern al lui V. Ponta, .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )