Libnet.ro
UNICEF

10:01

Victor Ponta: Le-am promis minerilor ca vor fi ascultati

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Le-am promis minerilor ca vor fi ascultati

Minerii de la Rosia Montana, care s-au blocat in subteran de cinci, respectiv trei zile, au iesit din mina, duminica seara, dupa aproape o ora de la momentul in care premierul Victor Ponta a coborat la ei,. continuă pe Antena3

Victor Ponta se afla la Rosia Montana. Minerii blocati de cateva zile in subteran renunta la protest dupa ce au discutat cu premierul. / Ponta: O decizie controversata nu poti sa o iei pana nu ii asculti pe toti. As face proiectul in primul rand pentru l

Premierul Victor Ponta a ajuns, duminica seara, in jurul orei 18:30, la Rosia Montana, unde 22 de mineri sunt inchisi in subteran de 5 zile. Ei au cerut sa discute cu reprezentanti ai Guvernului sau ai Parlamentului si sunt in favoarea exploatarii, deoarece se tem ca isi vor pierde locurile de munca. Alti 11 mineri sunt blocati de vineri in subteran, iar in jur de 300 de oameni vin zilnic la gura minei, in semn de solidaritate cu ortacii. Victor Ponta ar urma sa coboare in subteran pentru a discuta cu protestatarii. Ora 21:09: Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV: O decizie controversata nu poti sa o iei pana nu ii asculti pe toti. Abia apoi, cu inima impacata, poti sa iei o decizie, inainte nu. As face proiectul in primul rand pentru locuri de munca si pentru un semnal pozitiv dat investitorilor. Maine discut cu protestatarii din Piata Universitatii. Ora 20:02: Minerii blocati de cateva zile in subteran au iesit la suprafata si renunta la protest dupa ce au discutat cu premierul. Ei spun ca primul ministru le-a promis ca va incerca sa gaseasca o solutie favorabila proiectului de exploatare.

Victor Ponta se afla la Rosia Montana. Minerii blocati de cateva zile in subteran renunta la protest dupa ce au discutat cu premierul

Premierul Victor Ponta a ajuns, duminica seara, in jurul orei 18:30, la Rosia Montana, unde 22 de mineri sunt inchisi in subteran de 5 zile. Ei au cerut sa discute cu reprezentanti ai Guvernului sau ai Parlamentului si sunt in favoarea exploatarii, deoarece se tem ca isi vor pierde locurile de munca. Alti 11 mineri sunt blocati de vineri in subteran, iar in jur de 300 de oameni vin zilnic la gura minei, in semn de solidaritate cu ortacii. Victor Ponta ar urma sa coboare in subteran pentru a discuta cu protestatarii. Ora 20:02: Minerii blocati de cateva zile in subteran au iesit la suprafata si renunta la protest dupa ce au discutat cu premierul. Ei spun ca primul ministru le-a promis ca va incerca sa gaseasca o solutie favorabila proiectului de exploatare.

Victor Ponta i-a scos pe minerii de la Rosia Montana din subteran, dupa 5 zile de protest (VIDEO)

Cei 33 de mineri blocati in subteran de 5 zile la Rosia Montana au iesit la suprafata duminica seara, cu lacrimi in ochi, dupa ce au discutat cu premierul Victor Ponta. Seful Executivului le-a promis ca.

VIDEO Ludovic Orban (PNL) cere demisia lui Victor Ponta si a lui Dan Sova pentru Rosia Montana: Nu este departe momentul in care ne vom gandi la o motiune de cenzura daca vor merge pe aceeasi linie

Deputatul liberal Victor Ponta cere demisia premierului Victor Ponta si a ministrului delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sovam in urma scandalului legat de proiectul Rosia Montana. Rosia Montana este un proiect care inseamna o schimbare radicala. Domnul Antonescu nu a fost consultat, conducerea PNL nu a fost consultata. Nu au fost consultate nici grupurile parlamentare ale PSD. ) Nu e un proiect de lege oarecare, ci unul care favorizeaza compania. Premierul nu este consecvent cu promisiunile din campania electorala si programul de guvernare. Ce a facut Ponta in privinta Rosia Montana este scandalos. Nu este departe momentul in care ne vom gandi la o motiune de cenzura daca vor merge pe aceeasi linie domnul Ponta si apropiatii sai, a acuzat Ludovic Orban, la Realitatea Tv.

Victor Ponta la Rosia Montana. Minerii blocati in subteran au renuntat la protest dupa ce au discutat cu premierul. / Ponta: O decizie controversata nu poti sa o iei pana nu ii asculti pe toti. As face proiectul in primul rand pentru locuri de munca si p

Premierul Victor Ponta a ajuns, duminica seara, in jurul orei 18:30, la Rosia Montana, unde 22 de mineri sunt inchisi in subteran de 5 zile. Ei au cerut sa discute cu reprezentanti ai Guvernului sau ai Parlamentului si sunt in favoarea exploatarii, deoarece se tem ca isi vor pierde locurile de munca. Alti 11 mineri sunt blocati de vineri in subteran, iar in jur de 300 de oameni vin zilnic la gura minei, in semn de solidaritate cu ortacii. Victor Ponta ar urma sa coboare in subteran pentru a discuta cu protestatarii. Ora 21:09: Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV: O decizie controversata nu poti sa o iei pana nu ii asculti pe toti. Abia apoi, cu inima impacata, poti sa iei o decizie, inainte nu. As face proiectul in primul rand pentru locuri de munca si pentru un semnal pozitiv dat investitorilor. Maine discut cu protestatarii din Piata Universitatii.

Victor Ponta se afla la Rosia Montana, el urmeaza sa coboare in subteran pentru a discuta cu protestatarii

Premierul Victor Ponta a ajuns, duminica seara, in jurul orei 18:30, la Rosia Montana, unde 22 de mineri sunt inchisi in subteran de 5 zile. Ei au cerut sa discute cu reprezentanti ai Guvernului sau ai Parlamentului si sunt in favoarea exploatarii, deoarece se tem ca isi vor pierde locurile de munca. Alti 11 mineri sunt blocati de vineri in subteran, iar in jur de 300 de oameni vin zilnic la gura minei, in semn de solidaritate cu ortacii. Victor Ponta ar urma sa coboare in subteran pentru a discuta cu protestatarii.

Victor Ponta: Daca cineva nu si-a facut treaba in perioada inundatiilor il dam afara

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, in localitatea galateana Cudalbi, afectata de viituri, ca persoanele care nu si-au facut datoria in perioada inundatiilor vor fi date afara. Eu sunt multumit.

Victor Ponta: De saptamana viitoare vom incepe sa reparam casele si scolile afectate de viituri

Victor Ponta a declarat, vineri, ca de saptamana viitoare vor incepe reparatiile caselor si scolilor afectate de viituri. De saptamana viitoare incepem sa reparam casale si scolile din judetele.

Victor Ponta, la Galati: De saptamana viitoare vom incepe sa reparam casele si scolile afectate de viituri (VIDEO)

Victor Ponta, aflat in judetul Galati unde se afla pentru a vizita zonele afectate de inundatii a declarat, vineri, ca de saptamana viitoare vor incepe reparatiile caselor si scolilor afectate de viituri.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Scandalos! Premierul Victor Ponta ar fi surprins-o pe Daciana in pat cu deputatul Victor Ponta

Scandalos! Premierul Victor Ponta ar fi surprins-o pe Daciana in pat cu deputatul Victor PontaDorinta implinita! Dupa ce elevii au cerut o scoala ca afara, autoritatile le-au demolat peretiiDan Sova a facut o criza de epilepsie incercand sa para inteligent intr-o conferinta de presaRomania contraataca. Petrica Resources vrea sa exploateze aur cu cianuri langa TorontoUn motan cunoscut de vecini ca Felix a turnat maidanezii de la bloc la Serviciul de Ecarisaj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )