Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victor Ponta: Liviu Dragnea renunta la functia de vicepremier, pentru ca se va ocupa mai mult de partid (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Liviu Dragnea renunta la functia de vicepremier, pentru ca se va ocupa mai mult de partid (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a explicat de ce le-a fost retrasa functia de vicepremier lui Liviu Dragnea si Daniel Constantin, noteaza www. stiripesurse. ro. Domnul Liviu Dragnea va renunta la functia de. continuă pe B1

Victor Ponta: Liviu Dragnea renunta la functia de vicepremier, pentru ca se va ocupa mai mult de partid

Premierul Victor Ponta a explicat de ce le-a fost retrasa functia de vicepremier lui Liviu Dragnea si Daniel Constantin, noteaza www. stiripesurse. ro. Domnul Liviu Dragnea va renunta la functia de.

Victor Ponta propune o limita de doua mandate consecutive pentru functiile publice la nivel central si local, dar admite ca se poate face doar prin modificarea Constitutiei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca una dintre prioritatile coalitiei de guvernare in 2015 va fi impunerea unei limite de mandate pentru alesii locali si parlamentari, care ar putea fi de doua mandate consecutive. El a admis ca aceasta limitare se poate face doar prin modificarea Constitutiei.

Senatorul PSD Daniel Savu: Proiectul lui Victor Ponta si a lui Liviu Dragnea de a reforma PSD beneficiaza de sustinerea grupurilor parlamentare si a intregului partid

Senatorul PSD Daniel Savu afirma ca ii sustine pe Victor Ponta si Liviu Dragnea in efortul lor de a moderniza partidulProiectul lui Victor Ponta si a lui Liviu Dragnea de a reforma PSD beneficiaza de.

Liviu Dragnea NU va mai fi VICEPREMIER in Guvernul Ponta 4

Vicepremierul Liviu Dragnea nu va mai ocupa aceasta functie in Guvernul Ponta 4, potrivit Antena 3. Premierul Victor Ponta a citit, duminica, lista noilor ministri care vor face parte din cabinetul sau si pentru.

Comitetul Executiv National al PSD a votat in unanimitate Guvernul Ponta IV, cu un singur vicepremier. Cine sunt noii ministri

Comitetul Executiv National al PSD a votat, duminica, cu unanimitate de voturi, structura si componenta Guvernului Ponta 4, fara Liviu Dragnea vicepremier, transmite Mediafax. 45 Victor Ponta a publicat lista completa a cabinetului sau restructurat pe pagina de Facebook.

VIDEO Liviu Dragnea despre noul dosar al Alinei Bica: Nimeni nu a intervenit la Victor Ponta pentru nicio propunere

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a comentat duminica faptul ca numele sau, alaturi de cel al Alinei Bica, apare intr-un nou dosar, afirmand ca nu avea in fata cui sa o sustina pe aceasta pentru functia de procuror general si ca nimeni nu a intervenit la Victor Ponta.

Ce surprize placute planuieste Victor Ponta pentru PSD si ce spune Liviu Dragnea

In contextul discutiilor despre reformarea PSD, premierul Victor Ponta a lasat, astazi, sa se inteleaga ca ar putea propune la Congresul partidului din martie anul viitor ca delimitarea functiilor politice de cele administrative sa se aplice la cel mai inalt nivel, inclusiv lui. Cu alte cuvinte, ar putea alege intre functia de premier si cea de sef al PSD.

Victor Ponta, despre propunerea lui Dragnea: Este una corecta. Orice principiu se aplica la toata lumea, fara exceptie/ PSD sa arate ca sprijina combaterea coruptiei, a clientelismului si a acumularii de putere

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, ca sustine propunerea lui Liviu Dragnea privind separarea functiei publice de functia politica, el aratand ca aceasta e corecta si ca acest principiu i se aplica inclusiv lui, fara exceptie.

Cum au reactionat baronii locali la propunerea tandemului Ponta-Dragnea de a le taia din puteri

Baroni locali cu renume, precum Marian Oprisan sau Radu Mazare, s-au aratat deranjati de propunerile avansate de Victor Ponta si Liviu Dragnea, de a separa functia de presedinte de Consiliu Judetean de cea de presedinte al organizatiei PSD, respectiv, de a introduce o limitare la doua mandate consecutive in cazul alesilor.

Victor Ponta: Nu am date privind implicarea lui Dragnea in cazul Bica. Orice ministru urmarit penal pleaca

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu are niciun fel de informatie oficiala privind o implicare a vicepremierului Liviu Dragnea in dosarul Bica si a precizat ca, in eventualiatea in care pentru vreun ministru va fi inceputa urmarirea penala, acea persoana va trebui sa se retraga din Guvern, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )