Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta: Eu nu mi-am schimbat parerea. Vreau sa avem Cod Fiscal si TVA 20%

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Eu nu mi-am schimbat parerea. Vreau sa avem Cod Fiscal si TVA 20%

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu si-a schimbat parerea privind necesitatea unui nou Cod Fiscal, precizand ca vrea sa avem o reducerea a TVA-ului la 20%. Eu nu mi-am schimbat deloc parerea legat de fo. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Eu mi-am facut treaba, am pus pe masa un Cod Fiscal foarte bun. Sunt convins ca va fi adoptat (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca si-a facut treaba si a pus pe masa un Cod Fiscal foarte bun, precizand ca este convins ca va fi adoptat. Eu nu mi-am schimbat parerea. Forma propusa de Guvern, cu 20%.

Victor Ponta, un mitoman politic

Devine din ce in ce mai greu sa monitorizezi minciunile si dezinfomarile lansate de premierul Victor Ponta. Chiar daca nu este o noutate ca premierul minte, in ultima saptamana a reusit sa se autodepaseasca. in trei interventii publice, pe teme diferite, nu a spus aproape nimic care sa corespunda realitatii. Indiferent ca a fost vorba de refuzul de a organiza alegerile partiale, de la dosarul propriu de la DNA sau de calculele legate de impactul Codului Fiscal, adevarul lui Victor Ponta a fost in coliziune cu deciziile sau cifrele prezentate de alte institutii ale statului.

Liviu Dragnea despre Codul Fiscal: Am considerat ca e bine sa ne mai acordam cateva zile, sa luam o decizie in deplina cunostinta de cauza. / Despre Victor Ponta: Prietenul meu, camaradul meu, colegul meu. Are toata sustinerea partidului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca Eu am incredere foarte mare in Victor Ponta. Este prietenul meu, camaradul meu, colegul meu, are toata sustinerea partidului. Dragnea a adaugat ca Este mai putin important daca PSD e la putere sau in opozitie, dar importanta unui partid la guvernare o da ceea ce reuseste sa faca. In legatura cu noul Cod Fiscal si cu amanarea dezbaterii de azi din Parlament, Liviu Dragnea a explicat ca Am considerat ca e bine si pentru noi cei din coalitie, si pentru cei din opozitie, sa ne mai acordam cateva zile, pentru a lua o decizie in deplina cunostinta de cauza. Dragnea a mai precizat ca atat el, cat si Victor Ponta i-au cerut ministrului Finantelor sa faca o analiza, sa vedem daca temerile presedintelui privind Codul Fiscal au temei.

Victor Ponta va efectua joi o vizita la Chisinau

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a anuntat, luni, ca il asteapta joi la Chisinau pe omologul sau roman Victor Ponta.

Raspunsul lui Catalin Predoiu la chestionarul lui Victor Ponta: Chiar crezi ca te mai ia cineva in serios dupa ce ai dezinformat BNR, Parlamentul si Comisia Europeana? E prea tarziu sa faci pe tehnocratul si pe seriosul

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, i-a raspuns luni pe Facebook premierului Victor Ponta, care adresase la randul sau zece intrebari partidelor pe teme fiscale. Predoiu a raspuns cu zece contra-intrebari in care il acuza pe Ponta ca a dezinformat BNR, Parlamentul si Comisia Europeana in privinta datelor economice.

Victor Ponta se intalneste la Guvern cu sindicalistii din Educatie

Premierul Victor Ponta se intalneste la Palatul Victoria cu sindicalistii din Educatie, pentru a discuta despre salarizarea cadrelor didactice. Ponta a confirmat intalnirea din aceasta dupa-amiaza, afirmand, la sediul PSD: Sigur ca da, acum plec la Guvern, relateaza Agerpres. La discutia de la Guvern va participa si ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Victor Ponta, mesaj catre clasa politica: 10 intrebari fundamentale despre viitorul Romaniei

Premierul Victor Ponta iese la atac. Si transmite un mesaj clar clasei politice. Ponta adreseaza 10 intrebari fundamentale pentru viitorul economic si social al Romaniei intr-o postare pe Facebook. In calitate de.

EXCLUSIV Cum s-a imbogatit Victor Ponta din 2004 pana astazi: ce i-a lasat fostei sotii dupa divort si cat a valorat cadoul de la nunta cu Daciana Sarbu

Premierul Victor Ponta a intrat in politica mare in 2004, dupa ce a obtinut un mandat de deputat. Prima declaratie de avere completata de Ponta dateaza, asadar, din 13 decembrie 2004. Adevarul a analizat declaratiile de avere ale sefului Executivului din 2004 pana in 2015 si va prezinta principalele modificari.

Liviu Dragnea: Am incredere foarte mare in Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat in Editia Speciala de la Antena 3 ca are incredere in Victor Ponta si ca premierul se bucura in continuare de sustinerea sa si a partidului pe care.

Eugen Teodorovici anunta ca forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi, intr-o intalnire a liderilor politici. Victor Ponta nu va participa la discutii, urmand sa plece intr-o vizita oficiala la Chisinau

Forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi intr-o intalnire a liderilor politici, urmand ca saptamana viitoare propunerea sa fie adoptata in Parlament, a anuntat luni ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la scurt timp dupa ce Parlamentul a amanat dezbaterea Codului Fiscal programata pentru luni la ora 15:00. La discutiile de joi va fi mentinuta propunerea privind TVA de 20% si amanarea cu un an a eliminarii supraccizei la carburanti, a precizat ministrul Finantelor, citat de Agerpres. Marele absent de la discutiile politice de joi pe tema Codului Fiscal va fi premierul Victor Ponta, care a anuntat deja ca va lipsi de la intalnire, urmand sa efectueze o vizita oficiala in Republica Moldova.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )