Libnet.ro
UNICEF

15:31

Victor Ponta: Remus Vulpescu nu se va mai ocupa de privatizari la OPSPI

B1 B1,
Victor Ponta: Remus Vulpescu nu se va mai ocupa de privatizari la OPSPI

Remus Vulpescu nu se va mai ocupa de privatizari la Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), a declarat premierul Victor Ponta luni seara la Antena 3. Premierul ii reproseaza. continuă pe B1

Remus Vulpescu: Suntem pregatiti sa semnam contractul de privatizare a Oltchim.

Autoritatile sunt gata sa semneze inca de vineri contactul pentru vanzarea capitalului majoritar al societatii Oltchim catre adjudecatarul licitatiei, Dan Diaconescu, a declarat pentru AGERPRES, seful OPSPI, Remus Vulpescu, potrivit Agerpres. Negocierile au termen maxim pentru semnare luni. Noi suntem pregatiti de astazi n. r. - vineri) sa semnam contractul, a spus seful OPSPI. Partile implicate nu au reusit, pana in prezent, sa ajunga la un acord scris pentru principalele puncte ale .

Remus Vulpescu: Dan Diaconescu nu a aratat ca exista la dispozitia lui banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim

Dan Diaconescu nu a prezentat, pe parcursul negocierilor cu statul, dovezi care sa sustina afirmatia ca dispune de banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, a declarat sambata, la RTV, seful OPSPI, Remus Vulpescu, potrivit Agerpres. Ce mi s-a aratat nu poate sustine afirmatia ca exista bani undeva la dispozitia lui Dan Diaconescu. Diaconescu are solutia juridica in contractul de privatizare, dar are nevoie de o solutie economica, a afirmat Remus Vulpescu.

Daniel Chitoiu: Remus Vulpescu trebuie schimbat din functie

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, va fi demis dupa incheierea procesului de privatizare a Oltchim, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ministrul Economiei, Daniel Chitoiu.

Remus Vulpescu: Suntem pregatiti sa semnam contractul de privatizare a Oltchim

Autoritatile sunt gata sa semneze inca de vineri contactul pentru vanzarea capitalului majoritar al societatii Oltchim catre adjudecatarul licitatiei, Dan Diaconescu, a declarat seful OPSPI, Remus Vulpescu.

Victor Ponta, adevarul despre Oltchim, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Luni seara, invitatul special al lui Mihai Gadea este Primul Ministru al Romaniei, Victor Ponta. in emisiunea din aceasta seara, premierul va raspunde celor mai importante intrebari ale momentului. Care este.

Ministrul Economiei, chemat la Guvern pentru a discuta cu Victor Ponta, in ultima zi de negocieri pentru contractul Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost chemat, luni dimineata, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta. Cel mai probabil, subiectul discutiei este legat de privatizarea Oltchim. Tot la Guvern este.

ATAC neobisnuit al lui Victor Ponta la adresa Consiliului European: Sefii guvernelor din UE ...

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Congresul PES de la Bruxelles, ca sefii guvernelor din Consiliul European se gandesc in primul rand la ei, astfel ca este o iluzie sa ne asteptam de la acestia sa se gindeasca la ceea ce este mai bine pentru Romania, potrivit Realitatea. net, care citeaza NewsIn. Este foarte important ca in viitor, chiar in viitorul apropiat daca este posibil, sa avem schimbari majore in principiile democratice ale luarii deciziilor in Uniunea Europeana. Sunt .

Victor Ponta sustine ca este in continuare in DEZACORD cu Traian Basescu.

Premierul roman Victor Ponta sustine ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, intr-un interviu acordat EurActiv. com cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni care a avut loc sambata la Bruxelles, potrivit Mediafax. Intrebat de jurnalistul Gheorghi Gotev cine va merge la summitul de la Bruxelles din 18-19 octombrie, Ponta a raspuns ca exista deja o decizie a Curtii Constitutionale pe acest subiect. Curtea Constitutionala a decis la 26 septembrie) ca .

Adriean Videanu (PDL): Victor Ponta pune pe butuci economia romaneasca

Cazul Oltchim este intretinut de Guvernul Ponta din ratiuni strict politice, a declarat Videanu. Videanu afirma ca Victor Ponta doreste sa intretina public acest circ politico-mediatic care , din.

Adriean Videanu: Victor Ponta pune pe butuci economia romaneasca (VIDEO)

Cazul Oltchim este intretinut de Guvernul Ponta din ratiuni strict politice, a declarat Videanu. Videanu afirma ca Victor Ponta doreste sa intretina public acest circ politico-mediatic care , din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )