Libnet.ro
UNICEF

06:15

Victor Ponta, scopul si durata plecarii din tara. Unde pleaca de fapt

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, scopul si durata plecarii din tara. Unde pleaca de fapt

Plec in concediu, ma intorc duminica, pe 9 august. E concediu de odihna cu familia, ma duc in afara tarii. Nu ma duc acum la niciun control in Turcia. E un lucru pe care-l vor decide medicul din Romania, . continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta, postare pe Facebook din cel mai frumos loc din lume

Premierul Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii. Seful Guvernului a postat pe Facebook cateva fotografii in care se relaxeaza pe o barca pe Bratul Sfantu Gheorghe, alaturi de mesajul Sunt.

Victor Ponta: Codul Fiscal este bun pentru oricine vrea ca aceasta tara sa nu mai traiasca din criza in criza, din imprumut in imprumut

Premierul Victor Ponta a scris, luni, pe pagina personala de Facebook, ca noul Cod Fiscal este bun pentru oricine vrea ca Romania sa nu mai traiasca din criza in criza, din imprumut in imprumut. Ponta a mai.

Victor Ponta: Codul fiscal este bun pentru oricine vrea ca aceasta tara sa nu mai traiasca din criza in criza

Invitat in cadrul emisiunii Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, premierul Victor Ponta a vorbit despre Codul Fiscal, opinand ca acest cod este bun pentru toti. Potrivit premierului, Codul fiscal este un lucru.

Victor Ponta, mesaj din Delta: Cel mai frumos loc din lume este in Romania

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a postat, sambata seara, pe contul personal de Facebook, trei fotografii din locul unde acesta se afla in Delta, in una dintre acestea, fiind si liderul de la Palatul Victoria.

Victor Ponta a anuntat ca se retrage in 2016. Cat de credibil mai este?

Specialistii contactati de Adevarul arata ca Victor Ponta nu poate fi crezut atunci cand spune ca nu isi mai doreste functia de premier dupa 2016. Analistii politici considera ca Ponta incearca o noua strategie de management al relatiei cu propriul partid, care l-a promovat in functia de premier.

Victor Ponta: Respectam angajamentul luat fata de administratia din 8234;SUA. Au fost alocate sume suplimentare catre Comisia 8234;Fulbright8236; pentru programul de burse

Premierul Victor Ponta a afirmat ca angajamentul luat fata de SUA de a finanta programul de burse prin contributii financiare egale va fi respectat. Ponta a explicat ca la rectificarea bugetara de azi au fost.

Victor Ponta discuta cu Duane Butcher

Victor Ponta discuta cu Duane Butcher. insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher, este la aceasta ora la Guvern, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta. Ambasada Statelor Unite confirma.

Radu Banciu, despre Victor Ponta si seful cancelariei prezidentiale: Domnule Mihalache, probabil ca sunteti in agenda premierului. Daca va vede numele pe ecran, nu raspunde. Dati-va drept altcineva, poate il prindeti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Victor Ponta, care a declarat ca nu raspunde la telefon sefului cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache. Premierul Victor Ponta a.

Victor Ponta: Ma intereseaza PSD pentru ca nu am facut niciodata politica in niciun alt partid, nici nu o sa fac

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la postul B1Tv, ca nu o sa faca politica de partid decat in PSD si ca este interesat in continuare de partid, dar responsabilitatea deciziilor politice interne .

Ce a declarat Victor Ponta despre marirea salariilor demnitarilor

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor de la 1 august, dar nu a vrut sa creeze o situatie penibila din punct de vedere politic si nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )