Libnet.ro
UNICEF

09:15

Victor Ponta: Singurul adversar la Presedintie pentru Crin Antonescu este chiar el

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Singurul adversar la Presedintie pentru Crin Antonescu este chiar el

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, luni seara, la postul de televiziune Romania TV, ca singurul adversar al lui Crin Antonescu pentru lupta prezidentiala este chiar acesta. continuă pe Adevărul

Ponta: Singurul adversar al lui Crin Antonescu pentru Presedintie este Crin Antonescu

Singurul adversar al lui Crin Antonescu pentru alegerile prezidentiale este chiar acesta, a afirmat premierul Victor Ponta, sustinand ca nu exista in prezent un alt nume de candidat din partea USL. Sper sa nu.

Victor Ponta: E o mare nedreptate ca Nastase sa fie haituit o viata intreaga de sistemul lui Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este o mare nedreptate ca Adrian Nastase sa fie haituit o viata intreaga de sistemul lui Traian Basescu, avand in vedere toate lucrurile bune si importante pe care fostul premier le-a facut pentru tara, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: USL a avut ca obiectiv schimbarea regimului Basescu si trebuie sa-l duca la bun sfarsit

Premierul Victor Ponta a prezentat luni, la finalul primei sedinte din acest an a PSD, principalele obiective ale social-democratilor pentru acest an, printre care se afla si indepartarea regimului.

VIDEO Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Este un condamnat politic, a spus Victor Ponta, invitat la Romania TV, precizand ca exprima aceeasi pozitie inca din 2005. Acesta a acuzat un regim politic abuziv care a inceput in 2005 iar principalii sai colaboratori au fost Monica Macovei si Daniel Morar, care au instituit acest sistem prin dosare penale.

Victor Ponta: Am incheiat anul cu un deficit de 2,5% din PIB si crestere economica mai mare

Romania a incheiat anul 2013 cu un deficit bugetar de 2,5% din PIB si o crestere economica mai mare decat cea prognozata, a anuntat, luni seara, premierul Victor Ponta. Am incheiat acest an - acum lucrurile.

Eurodeputatul german Elmar Brok ii raspunde lui Victor Ponta: Reprosul sau se va intoarce impotriva sa

Europarlamentarul german Elmar Brok ii raspunde premierului roman Victor Ponta, afirmand ca reprosul acestuia se va intoarce impotriva sa.

Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta: Elmar Brok - un politician demagog, iresponsabil, populist si cu o gandire nazista, ca si Monica Macovei

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat luni ca, in opinia sa, eurodeputatul german Elmar Brok este un politician demagog, iresponsabil si populist, care impartaseste o 'gandire nazista' ca aceea a eurodeputatului PDL Monica Macovei, relateaza Agerpres.

Victor Ponta: Guvernul va continua sa sprijine Biserica si Armata in 2014. E un lucru bun

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in prima sedinta a conducerii PSD din 2014, in debutul careia presa a avut acces, ca Guvernul va continua sa sprijine cultele religioase, incepand cu Biserica Ortodoxa Romana, la fel cum va sprijini si Armata, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Sper ca momentele foarte grele de incercare prin care trece Michael Schumacher sa fie depasite cu bine

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook in care ii ureaza sanatate lui Michael Schumacher, care este internat la Grenoble in urma unui grav accident la schi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )