Libnet.ro
UNICEF

09:30

Victor Ponta: Sunt aberante declaratiile unor politicieni ca ar trebui sa ne inchidem granitele

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Sunt aberante declaratiile unor politicieni ca ar trebui sa ne inchidem granitele

Premierul Victor Ponta afirma ca unii politicieni, din populism, fac declaratii aberante potrivit carora tara noastra ar trebui sa-si inchida granitele, uitand momentul cand romanii au putut circula. continuă pe Antena3

Ponta: Declaratiile unor politicieni ca ar trebui sa ne inchidem granitele, aberante

Premierul Victor Ponta a afirmat pe pagina sa de Facebook ca unii politicieni, din populism, fac declaratii aberante potrivit carora tara noastra ar trebuie sa-si inchida granitele, uitand momentul cand romanii au putut circula liber in Europa, seful Guvernului adaugand ca Romania este o tara model de convietuire pasnica intre confesiuni si de respect pentru toti cetatenii.

Ponta, ATAC la Traian Basescu pe tema REFUGIATILOR care ar trebui sa vina in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca riscurile unui atac terorist in Romania sunt mici, spunand ca sunt aberante declaratiile unor politicieni potrivit carora Romania ar trebui sa isi inchida granitele si sa nu primeasca refugiati.

Ponta ii raspunde lui Basescu: Sunt aberante declaratiile potrivit carora Romania nu ar trebui sa primeasca imigranti. Se va discuta in CSAT

Premierul Victor Ponta a catalogat drept aberante declaratiile fostului presedinte Traian Basescu, dar fara sa-l numeasca, potrivit carora Romania ar trebui sa isi inchida granitele si sa nu primeasca refugiati. Ponta a anuntat ca se va discuta in CSAT despre numarul de refugiati pe care ii poate primi Romania.

Victor Ponta: Masura cu 9% TVA la alimente a adus incasari pe luna august. Taxe mai mici si ANAF puternic, asta inseamna crestere economica (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a precizat luni, dupa sedinta din PSD pe tema Codului Fiscal, ca masura cu 9% la suta la alimente a adus incasari mai mari in luna august si acest lucru, spune el, ar trebui sa fie un.

Surse: Klaus Iohannis este de acord cu noua formula a Codului Fiscal. Subiectul a fost discutat cu premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ar fi de acord cu noua formula a Codului Fiscal, potrivit unor surse citate de B1 TV. Subiectul a fost discutat de presedinte cu premierul Victor Ponta. Astfel, potrivit surselor citate, se.

Victor Ponta, despre problema imigrantilor: Nu e momentul pentru discursuri populiste, demagogice. Sunt oameni politici pe care i-a uitat lumea si se trezeste in ei spiritul geto-dac de a lupta cu toata lumea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern, referindu-se la criza imigrantilor ca, nu trebuie sa se creeze panica in randul populatiei si ca nu este momentul ca.

Victor Ponta: Acele masuri din Codul Fiscal care au fost amanate pot fi puse in practica mai devreme, pe masura ce demonstram cu cifre ca sunt sustenabile (VIDEO)

Premierul Victor Ponta le-a multumit senatorilor miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de guvern pentru ca au aprobat Codul fiscal, precizan ca masurile care au fost amanate pentru anul 2017 ar putea fi.

Victor Ponta: Ambasadorii nostri sunt inca prea timizi pentru a promova interesele economice ale Romaniei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a participat miercuri dimineata la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, cu tema Romania si provocarile de securitate la limitele spatiului european si euro-atlantic. Riscuri,.

Victor Ponta sustine ca unele prevederi din Codul Fiscal care au fost amanate ar putea fi puse in practica mai devreme de 2017

Premierul Victor Ponta spune ca unele reduceri de taxe care au fost amanate dupa 1 ianuarie 2017, in urma modificarii proiectului de Cod Fiscal, ar putea fi puse in practica mai devreme. Acele masuri care nu au fost scoase din Cod, ci amanate, pe masura ce dovedim cu cifre ca sunt sustenabile putem sa le punem in practica chiar mai devreme de 1 ianuarie 2017. Ma refer la plafonarea la cinci salarii a contributiei la CASS, ma refer la taxa pe constructii, impozitul pe dividende, a declarat Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Victor Ponta a anuntat incasari mai mari la buget

Victor Ponta a anuntat, marti, incasari mai mari la buget. Premierul a declarat ca sunt incasari mai mari in luna august fata de aceeasi luna a anului trecut in conditiile in care TVA la alimente a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )