Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Ponta: Sunt putin suparat pe domnul Arafat. L-am rugat inca o data sa fie ministru al Sanatatii si m-a refuzat

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Sunt putin suparat pe domnul Arafat. L-am rugat inca o data sa fie ministru al Sanatatii si m-a refuzat

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca i-a propus inca o dat lui Raed Arafat sa preia portofoliul Sanatatii, fiind refuzat de acesta, care i-a transmis ca are jobul lui la Departamentul pentru. continuă pe Antena3

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: il vad pe Calin Popescu Tariceanu ca pe un candidat foarte puternic la prezidentiale

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, este invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza Zilei. Acestea sunt cele mai importante declaratii ale premierului:- Regret foarte tare decizia partenerilor.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Regret foarte tare decizia partenerilor liberali

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, este invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza Zilei. Acestea sunt cele mai importante declaratii ale premierului:- Regret foarte tare decizia partenerilor.

Victor Ponta: Daca se vrea o alta formula, sunt de acord, dar nu ma duc in Parlament pentru un singur om

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca problema Uniunii Social Liberale din prezent nu mai este o chestiune care sa poate fi discutata doar de liderul de la Palatul Victoria si presedintele PBL, ci este una mult mai complexa, iar discutarea unei noi formule guvernamentale trebuie discutata cu atentie.

Lider PNL Alba: Victor Ponta ofera functii ca spaga liberalilor care vor sa ramana la guvernare pentru a trada

Presedintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, l-a acuzat, luni, pe premierul Victor Ponta ca incerca sa ofere functii drept spaga liberalilor care doresc sa ramana la guvernare, pentru ca acestia sa-si tradeze partidul. Florin Roman, care este si vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, spune ca premierul Victor Ponta s-a autodenuntat prin declaratiile transmise public liberalilor care doresc sa ramana alaturi de el, potrivit carora acestia isi vor pastra functiile pe care le detin. Ora 22:01: Reactia lui Victor Ponta: E o neintelegere a lui Antonescu, nu se pune problema in a-i mitui pe liberali. Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu a intentionat sa-i mituiasca pe liberali asa cum a spus Crin Antonescu si ca doreste in continuare o guvernare cu PNL.

Victor Ponta, la Antena 3: Vreau refacerea USL. Iau in calcul sa ofer partidului domnului Tariceanu posturi in Guvern/ Antonescu l-a crezut pe Cozmin Gusa si pe altii ca vreau sa-i iau locul la prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat la Sinteza zilei Antena 3) ca ia in calcul sa ofere viitorului partid anuntat de catre Calin Popescu Tariceanu posturi guvernamentale daca are alaturi de el un grup semnificativ de parlamentari liberali. Premierul afirma ca in discutia de miercuri cu Tariceanu acesta din urma nu i-a cerut nicio functie. Seful PSD sustine ca decizia ruperii USL s-a luat cu mai mult timp in urma cand Antonescu si-a spus ia sa-i scot eu din guvern pe ministrii care nu se cearta cu Ponta si sa pun unii care sa se certe cu el si sa rupem USL. Seful guvernului a reconfirmat ca a propus UDMR sa faca parte din noul guvern.

Victor Ponta va pleca la Roma cu o aeronava militara Spartan, unde ar putea avea o intalnire cu Papa

Premierul Victor Ponta va pleca, joi seara, la Roma, unde se va intalni cu noul premier italian, Matteo Renzio, si unde ar urma sa fie primit, la Vatican, de Papa Francisc. Ponta va participa si la o reuniune.

Victor Ponta: Sprijinul fiscal pentru rate si acciza la carburanti nu figureaza in scrisoarea de intentie cu FMI. / Luni voi anunta oficial acordul privind o noua majoritate stabila pentru Guvern

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri seara ca scrisoarea de intentie cu FMI nu contine referiri la acciza pe carburanti si nici la sprijinul fiscal pentru rate. Pe de alta parte, premierul spune ca acordul privind o noua majoritate parlamentara stabila pentru noul Guvern va fi anuntat luni. Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri ca va semna scrisoarea cu FMI cu conditiile ca in document sa nu fie trecute acciza pe combustibil si celebra electorata. Victor Ponta, la Antena 3: Vreau refacerea USL. Iau in calcul sa ofer partidului domnului Tariceanu posturi in Guvern/ Antonescu a crezut ca vreau sa-i iau locul la prezidentiale .

Surse: Premierul Victor Ponta va primi demisiile ministrilor liberali la ora 11:15

UPDATE 10:12 Premierul Ponta i-a convocat pe ministrii liberali la discutii inainte de a isi depune demisia. Premierul Victor Ponta a ajuns, miercuri dimineata, urmand sa primeasca demisiile ministrilor.

Enache Jiru, cel propus de Victor Ponta la conducerea CEC, a lucrat cativa ani pentru firmele lui Bogdan Buzaianu, unul dintre baietii destepti din energie

Secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Enache Jiru, ar urma sa ajunga la conducerea CEC in urma unei propuneri facute chiar de premierul Victor Ponta. Pana sa ajunga la Ministerul Finantelor, a fost timp de doi ani, in perioada iunie 2010-iunie 2012, consultant financiar in baza unui contract de colaborare. In CV nu este trecuta firma la care a fost consultant financiar, insa aceasta poate fi gasita in declaratiile de avere din 2011, 2012 si 2013. Se numeste Investime OilGas, este din Cipru si este controlata de Bogdan Buzaianu, unul dintre asa-numitii baieti destepti din energie. Relatia cu acesta este mai veche, avand in vedere ca Jiru a fost si vicepresedinte al Energy Holding 2000 in perioada decembrie 2005-septembrie 2007. Energy Holding a beneficiat aproape 10 ani de contracte preferentiale cu Hidroelectrica.

Daniel Chitoiu a mers la Guvern pentru o discutie cu Victor Ponta

Fostul ministru al Finantelor, liberalul Daniel Chitoiu, a venit la Guvern sa discute cu Victor Ponta. intalnirea are loc in contextul in care presedintele CEC, Radu Ghetea, ar putea fi schimbat din functie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )