Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Nu suntem de parere ca interventia Rusiei in Siria rezolva foarte mult, s-ar putea sa complice lucrurile

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Nu suntem de parere ca interventia Rusiei in Siria rezolva foarte mult, s-ar putea sa complice lucrurile

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca in discutiile cu omologul sau iordanian, Abdullah Ensour, a sustinut ca interventia Rusiei in Siria nu rezolva foarte mult, ba chiar ar putea sa complice lucrurile. continuă pe Hotnews

Ponta: Interventia Rusiei in Siria ar putea complica lucrurile

Premierul Victor Ponta a declarat, samata, de la Amman, dupa intalnire cu premierul Iordaniei, ca interventia Rusiei in Siria ar putea complica foarte tare ecuatia din zona. Mi-am exprimat un singur.

Vladimir Putin a cerut, parlamentul rus a aprobat. Interventia Rusiei in Siria trece la un nou nivel

Camera superioara a parlamentului rus, Consiliul Federatiei, a aprobat, miercuri, cererea presedintelui Vladimir Putin de a folosi forte militare in Siria pentru actiuni impotriva terorismului, informeaza RT. com,.

Victor Ponta asigura: Pensiile cresc in 2016 chiar daca nu e inflatie

Premierul Victor Ponta a asigurat, vineri, la 100 de minute cu Alessandra Stoicescu, ca pensiile cresc in 2016 chiar daca nu e inflatie. , a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta asigura: Pensiile cresc in 2016 chiar daca nu e inflatie

Premierul Victor Ponta a asigurat, vineri, la 100 de minute cu Alessandra Stoicescu, ca pensiile cresc in 2016 chiar daca nu e inflatie. , a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: ANAF s-a constituit probabil de frica parte civila in dosarul Turceni-Rovinari

Victor Ponta sustine ca Fiscul s-a constituit parte civila in dosarul Turceni-Rovinari de frica, informeaza Digi24. Potrivit premierului, decizia ANAF e inexplicabila, atata vreme cat in dosar nu ar fi vorba de niciun prejudiciu. In dosarul Turceni-Rovinari, premierul Victor Ponta este acuzat, in calitate de avocar, de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani.

Victor Ponta, despre scenariul privind schimbarea sa din fruntea guvernului dupa Congresul PSD: Guvernul nu e pe persoana fizica. Atata timp cat exista sprijin de la coalitie, pana la alegerile din 2016 imi fac datoria/ Dragnea: Singur sursa sigura din P

Premierul Victor Ponta si presedintele interimar PSD Liviu Dragnea au fost intrebati joi, intr-o conferinta de presa de la filiala din Gorj, cum comenteaza informatiile aparute in presa, pe surse, potrivit carora Ponta va fi schimbat din functia de premier dupa Congresul PSD in contextul in care presedintele Klaus Iohannis ar fi garantat social-democratilor ca numeste un premier din partea aceluiasi partid. Sursele alea sunt penibile a afirmat premierul, care a anuntat ca ramane in functie atat timp cat are sustinerea coalitiei, dar nu mai mult de pana alegerile parlamentare viitoare.

Victor Ponta anunta AMANAREA unei decizii care afecta mii de oameni

Guvernul va amana cu un an aplicarea legii prin care 3. 000 de cadre universitare care nu si-au finalizat doctoratul trebuie sa iasa din sistem, a anuntat miercuri premierul Victor Ponta. Amanam cu.

Victor Ponta: Amanam cu un an acea prevedere din legea educatiei ca de maine dam afara 3.000 de cadre didatice din universitati

Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei de guvern ca astazi va amana cu un an termenul prevazut de legea educatiei inca de acum 4 ani, deci din 2011, pana la care cadrele didactice din invatamantul universitar erau obligate sa obtina titlul de doctor. Amanam cu un an acea prevedere, altfel poate bine-intentionata, dar nerealista, ca de maine dam afara 3. 000 de cadre didatice din invatamantul superior, a spus Ponta. Avertismentul profesorului universitar Mihai Coman: Daca prorogarea nu este publicata in Monitorul Oficial astazi, atunci solutia creeaza o criza de 10 ori mai mare decat problema.

Victor Ponta, despre plimbarea pe malul raului Iordan

Premierul Victor Ponta s-a declarat sambata impresionat de vizita pe care a facut-o la raul Iordan si a sustinut ca locul Botezului Domnului este o zona sigura pentru pelerini. Un lucru care m-a.

Victor Ponta: In urmatoarea sedinta JAI se voteaza contra aderarii Romaniei la Schengen; la anul presedintia va fi a Olandei

Premierul Victor Ponta a declarat sambata seara ca in sedinta Consiliului JAI de saptamana viitoare Romania nu va fi acceptata in Spatiul Schengen pentru ca statele care au mai votat impotriva aderarii tarii noastre o vor face si acum.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )