Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Accidentare teribila in meciul dintre FCSB si Sepsi. Gazdele au castigat cu 2-0, avem clasamentul pentru play-off

Adevărul Adevărul,
VIDEO Accidentare teribila in meciul dintre FCSB si Sepsi. Gazdele au castigat cu 2-0, avem clasamentul pentru play-off

FCSB si Seosi Sfantu Gheorghe s-au intalnit intr-un meci disputat pe Arena Nationala pe un gazon dificil. Partida a fost marcata de o accidentare grava in prima repriza. continuă pe Adevărul

LIVE FCSB - Sepsi 0-0

Dupa umilinta cu Lazio din Europa League cei de la FCSB revin in Liga 1 Betano pentru meciul cu Sepsi, ultimul din sezonul regulat. Apasati aici pentru live video.

Asa am trait FCSB - Sepsi 2-0

Dupa umilinta cu Lazio din Europa League cei de la FCSB a revenit in Liga 1 Betano pentru meciul cu Sepsi, ultimul din sezonul regulat. Apasati aici pentru live video.

Liga 1: FCSB - Sepsi 2-0/ Victorie chinuita pentru echipa lui Dica

FCSB a castigat cu greu partida disputata pe Arena Nationala in compania celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 2-0, fiind ajutata si de un autogol al oaspetilor. Dupa o prima repriza in care Sepsi a avut cateva ocazii importante de a deschide scorul, tabela s-a modificat pentru prima data in dreptul celor de la FCSB, in minutul 51: Viera a marcat in propria poarta.

Mircea Badea: Ce am inteles eu din meciul Lazio - FCSB

Mircea Badea a ironizat, in editia de joi a emisiunii in gura presei, jucatorii echipei FCSB, dupa infrangerea suferita in fata italienlor de la Lazio Roma. Echipa lui Becali a incasat 5 goluri, dar a reu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )