Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO! Andreea Esca a acceptat provocarea ICE BUCKET! A facut dus rece, live, la Stirile PRO TV!

ADPM ADPM,
VIDEO! Andreea Esca a acceptat provocarea ICE BUCKET! A facut dus rece, live, la Stirile PRO TV!

Incredibil, dar adevarat! Andreea Esca a acceptat provocarea Ice Buckett si a facut un dus rece, live, la finalul Stirilor PRO TV de vineri seara. Vedeta PRO TV a donat bani Fundatiei ALS, are se ocupa cu gasirea unui tratament pentru bolnavii de scleroza laterala amiotrofica si a transmis mai departe provocarea catre Catalin Radu Tanase si Loredana. continuă pe ADPM

VIDEOAndreea Esca a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge lansata de Mihai Bendeac. Mesajul a fost transmis in direct

Tot mai multi romani preiau in aceste zile provocarea galetii de apa cu gheata turnata pe cap. Unii respecta scopul initial, care a cucerit intreaga lume, acela de a dona bani pentru gasirea unui tratament in cazul sclerozei.

Fotbalistul Adrian Mutu a acceptat provocarea Ice Bucket si-a dat leapsa mai departe catre Cabron, Alex Velea si Antonia, dar si catre doi colegi (VIDEO)

Atacantul AdrianMutu a acceptat, miercuri, sa ia parte la provocarea Ice Bucket, venita din partea presedintelui executiv al FCDinamo, ConstantinAnghelache. Acesta a postat pe contul sau de Instagra.

Playtech a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge Prima TV. Cine urmeaza? [FOTO]

Echipa Playtech. ro a acceptat provocarea virala Ice Bucket Challenge, in cadrul campaniei Prima TV care sustine copiii bolnavi de cancer, din tabara MagiCamp. Lucian Popescu, proaspat membru al echipei, prezentator al pastilei de tehnologie Playtech din cadrul stirilor Focus, de sambata, este cel care s-a sacrificat pentru aceasta cauza nobila. Focus Prima Tv a lansat provocarea galeata cu gheata in incercarea de a strange fonduri pentru tabara MagiCamp, un spatiu prietenos si relaxant unde copii diagnosticati cu cancer, cu varste [].

VIDEO Andreea Esca a acceptat provocarea galetii cu gheata, in direct, la pupitrul Stirilor Pro TV

O serie de vedete ale postului Pro TV, printre care prezentatoarea Stirilor Pro TV Andreea Esca, cantareata Andra, realizatorul TV Catalin Maruta, dar si CEO-ul postului, Alexandras Cesnavicius, s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge, scrie stirileprotv. ro.

VIDEO Andreea Esca si Aleksandras Cesnavicius, directorul general al Pro TV, s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge

O serie de vedete ale postului Pro TV, printre care prezentatoarea Stirilor Pro TV Andreea Esca, cantareata Andra, realizatorul TV Catalin Maruta, dar si CEO-ul postului, Alexandras Cesnavicius, s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge, scrie stirileprotv. ro.

VIDEO Andreea Esca si CEO-ul ProTV, Aleksandras Cesnavicius, s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge. Ce nu s-a vazut la TV

Catalin Maruta s-a alaturat campaniei Ice Bucket Challenge si ajuta la strangerea de fonduri, pentru cercetarea in domeniul sclerozei laterale amio-trofice.

Barack Obama a refuzat sa ia parte la provocarea Ice Bucket, insa a donat bani pentru aceasta cauza

Presedintele american Barack Obama a refuzat sa ia parte la provocarea momentului, ASL Ice Bucket Challenge, desi a fost nominalizat la leapsa de mai multe persoane, numarandu-se aici cantaretul Justin Bieber,.

Simona Halep promite sa faca provocarea Ice Bucket dupa turneul US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep a promis ca va raspunde provocarii Ice Bucket dupa US Open, asta dupa ce a fost provocata de directorul turneului BRD Nastase Tiriac, Cosmin Hodor. Multumesc, Cosmin Hodor,.

Obama nu va lua parte la provocarea Ice Bucket Challenge. in schimb, a donat bani

O sursa de la Casa Alba a anuntat insa ca presedintele SUA a donat o suma necunoscuta de bani pentru cercetare in domeniul acestei boli .

Novak Djokovici a acceptat provocarea ALS Ice Bucket si a facut un adevarat show (VIDEO)

Novak Djokovici a acceptat provocarea ALS Ice Bucket, ce a fost lansata de John McEnroe, Niall Horan, Sabine Lisicki si Bernard Tomic. Nu doar si-a turnat apa cu gheata in cap, dar jucatorul de tenis a facut un.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )