Libnet.ro
UNICEF

15:31

VIDEO Apple Watch chinuit din plin - Cum rezista cand e fiert, scapat pe asfalt, dat pe razatoare sau pocnit cu o tigaie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Apple Watch chinuit din plin - Cum rezista cand e fiert, scapat pe asfalt, dat pe razatoare sau pocnit cu o tigaie

Apple Watch a inceput sa ajunga la cumparatori din data de 24 aprilie, iar cativa dintre ei au ales sa-l supuna la cazne. Un blogger ucrainean a vrut sa afle ce se intampla daca ceasul cade pe asfalt, iar raspunsul l-a uimit si pe el. O jurnalista de la CNET a testat in mai multe feluri rezistenta ceasului in bucatarie, iar terminalul a fost dat pe razatoare si fiert, insa i-a fost fatala lovirea cu o tigaie de aproape 3 kg. continuă pe Hotnews

Apple Watch a fost lansat si deja demontat: De unde vine magia celui mai dorit ceas [VIDEO]

Intr-un mod cat se poate de previzibil, cei de la iFixit au demontat recent lansatul Apple Watch si au ajuns la concluzia ca este imposibil de reparat acasa. A trecut perioada precomenzilor si a zvonurilor legate de Apple Watch. La aceasta ora, exista deja foarte multi norocosi de pe mapamond care se mandresc cu noul [] Apple Watch a fost lansat si deja demontat: De unde vine magia celui mai dorit ceas [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Primele teste cu Apple Watch de care sa tii cont: Cat e de precis si de rezistent [VIDEO]

Cu urmari neasteptate, Apple Watch a fost supus zilele trecute unor teste foarte elaborate realizate de cei de la Consumer Reports. Cei de la Consumer Reports si-au facut un obicei din testarea in moduri foarte elaborate a diverselor gadgeturi ce sunt la moda. Ei au dat startul scandalului antennagate, la scurt timp dupa lansarea iPhone [] Primele teste cu Apple Watch de care sa tii cont: Cat e de precis si de rezistent [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Apple Watch Sport vine cu un incarcator suficient de ieftin cat sa te simti inselat de Apple

Toate materialele promotionale pentru Apple Watch infatiseaza un incarcator metalic atragator. Daca va orientati insa catre un Apple Watch Sport, nu-l veti primi. Avand in vedere pretul deloc accesibil al unui Apple Watch, nimeni nu se astepta ca deschiderea cutiei sa fie similara cu experienta unui Kinder Surprise. Cu alte cuvinte, nu ar fi trebuit [] Apple Watch Sport vine cu un incarcator suficient de ieftin cat sa te simti inselat de Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Apple Watch: Primul stoc online s-a epuizat in mai putin de sase ore

Primul stoc online de ceasuri inteligente Apple Watch s-a epuizat in mai putin de sase ore, iar cel de-al doilea stoc va apare cel mai devreme in iunie, informeaza Huffington Post. Pre-comenzile online pentru Watch.

Apple Watch a inceput sa soseasca de astazi: Care au fost reactiile oamenilor

Cel mai asteptat dispozitiv Apple al ultimilor ani a inceput sa fie livrat catre clienti. Cum au reactionat oamenii la prima interactiune cu smartwatch-ul? Apple Watch a inceput de astazi sa fie livrat catre clienti din toatecele noua tari in care va fi disponibil in viitorul apropiat. Acestea sunt:Australia, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong, [] Apple Watch a inceput sa soseasca de astazi: Care au fost reactiile oamenilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Internetul vuieste dupa ce Apple Watch a ajuns la incheietura primilor clienti: reactiile de pe retelele sociale

Apple Watch a ajuns in magazine si in mainile primilor clienti din tarile unde acesta e disponibil deja. Clientii au publicat pe retelele sociale primele imagini cu gadgetul si cu randul la magazinele care-l distribuie.

Apple Watch, peste 3.000 de aplicatii disponibile la lansare

Abia lansat pe piata, primele livrari avand loc vineri, Apple Watch beneficiaza in prezent de peste 3. 000 de aplicatii special concepute si redimensionate pentru ceasul inteligent al gigantului american.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )