Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO. BATAIE GENERALA in timpul unui meci de fotbal din Africa de Sud

Antena3 Antena3,
VIDEO. BATAIE GENERALA in timpul unui meci de fotbal din Africa de Sud

Meciul din etapa a opta a campionatului Africii de Sud dintre Kaizer Chiefs si Orlando Pirates, scor 1-1, a fost marcat, sambata, de o incaierare generala intre jucatorii celor doua echipe din Soweto,. continuă pe Antena3

VIDEO Incidente pe teren la un meci de fotbal din Africa de Sud. Jucatorii s-au luat la bataie fara menajamente

Meciul dintre Kaizer Chiefs si Orlando Pirates 1-1), din etapa a VIII-a a Africii de Sud, s-a remarcat prin spectacolul de pe teren, dar nu cel fotbalistic.

FOTO Cele mai bune zece jucatoare de fotbal din lume. Nominalizate la Balonul de Aur!.

FIFA si France Football au anuntat nominalizarile pentru Balonul de Aur la feminin si pentru cel mai bun antrenor din lume la fotbal feminin in 2013. Cele doua trofee urmeaza sa fie decernate in cadrul unei gale ce va avea loc la Zurich, la 13 ianuarie 2014, conform Mediafax. Vezi in galeria foto de mai sus care sunt cele mai bune zece jucatoare de fotbal din lume, nominalizate la Balonul de Aur Listele cu zece jucatoare si zece antrenoare au fost intocmite de experti FIFA si experti din .

Mega-impozitul pe venit de 75% intrerupe campionatul de fotbal din Franta

Cluburile de fotbal din Franta au ajuns la un acord potrivit caruia vor intra in greva luna viitoare, protestand astfel la decizia guvernului de a impune un impozit de 75% pe veniturile rezidentilor care inregistreaza castiguri foarte marim, scrie CNBC .

Bataie generala intr-un bar din Baia Mare

Un tanar baimarean a ajuns in stare de inconstienta la spital dupa ce a fost implicat intr-o altercatie intr-un bar din Baia Mare. Politistii au demarat o ancheta pentru a vedea cine sunt vinovatii si care au fost cauzele bataii.

Gafa la BBC: Prezentatorul stirilor, surprins in timpul unui gest nefericit (VIDEO)

Un jurnalist BBC a fost surprins gafand in timpul unei relatari legate de violenta clipurilor aprobate pe Facebook, relateaza Daily Mail. Prezentatorul jurnalului de stiri, Clive Myrie, vorbea.

Care este adevarata situatie financiara a cluburilor de fotbal din Franta

Cluburile de fotbal franceze sustin ca nu au posibilitatea sa plateasca taxa de 75% pe care Guvernul vrea sa o impuna si au decis sa intre in greva. Jurnalistii de la Le Figaro au facut o analiza.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )