Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Cel mai frumos cadou de Ziua indragostitilor: o inima mare de ciocolata

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai frumos cadou de Ziua indragostitilor: o inima mare de ciocolata

Un maestru cofetar din Constanta creaza de ani de zile cele mai dulci cadouri pentru persoana iubita. 200 inimi de ciocolata au fost create cu migala pentru a fi gata de 14 februarie. Desertul special poate fi cumparat pentru a fi expus sau devorat alaturi de partenera. continuă pe Adevărul

Cel mai frumos copil din lume

Uite-l. Acolo, langa toboganul rosu. Nu, nu cel cu bluza galbena, e copilul cu bluza mov. Exact, cel care se urca acum pe scara si incearca saopausorufffstai ca a reusit pana la urma sa coboare cu bine. Da, el este, cel mai frumos copil din lume!.

Cel mai frumos Martisor: un Tonitza sau un Grigorescu?

Mai multe lucrari semnate de Nicolae Tonitza, Lucian Grigorescu si Nicolae Grimani, precum si bijuterii pretioase se numara printre obiectele propuse de casa Armark pentru Licitatia de Martisor, care va avea loc pe 24 si 26 februarie, la Bucuresti.

TOP 10. Cele mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor

Daca vrei sa fii original si sa iti surprinzi partenerul de Ziua indragostitilor, renunta la clisee si trimite-i un mesaj amuzant. Iata topul celor mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor, potrivit publicatiei Congratulations.

Ce-si doresc femeile de Ziua indragostitilor? Actrita Luminita Borta: Cred ca cel mai frumos dar ar fi sa ai posibilitatea de a te vedea, peste ani, mereu impreuna!

Iubire, intelegere, excursii, flori si ciocolata, plus un context special pentru toate la un loc sau fiecare in parte! Cam acestea ar fi cadourile de care ar vrea sa se bucure, de Valentine*s Day, doamnele si domnisoarele din Pitesti. Ordinea e aleatorie.

FOTO. Ziua indragostitilor: Cinci idei neinspirate de cadouri pentru iubitul tau

Cadoul pe care i-l faci iubitului de Ziua indragostitilor trebuie sa fie interesant si personal, dar fara sa il stanjeneasca. Prea multa dragalasenie poate strica atmosfera pe care ti-o doresti. Daca vei reusi sa ii faci un cadou cu care sa ii faca placere sa se laude in grupul de prieteni, succesul tau va fi garantat. Iata cinci idei de cadouri, formulate de site-ul modernmom. com, de care trebuie sa te feresti: .

Forever Love - superconcert live cu Directia 5, de Ziua indragostitilor

Cea mai in voga trupa din Romania canta in Club Hush Pitesti, pe 14 februarie. Directia 5 va aduce in fata publicului cele mai cunoscute melodii de dragoste ale trupei. Din show nu va lipsi, bineinteles, nici cel mai recent single, Forever love.

Idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru ea dragoste care incape in poseta

Dacaincanu i-ai luat ceva special de Valentines Day nu dispera. Avem noi idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru ea. in cazul in care ai ratat articolul nostru cu idei de cadouri de Valentines Day pentru ea, sau sugestiile noastre ti s-au parut prea traznite, am zis sa mai facem o incercare. Ne-am gandit si [].

Idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru el gadgeturi pentru fluturasi in stomac

Daca esti in cautare de idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru el, ai ajuns in locul potrivit. Stiti foarte bine, doamnelor si domnisoarelor, cat de mult adora barbatii gadgeturile. Sunt legati cu cordonul ombilical de smartphone, iar laptopul este ca un frate siamez. Saptamana trecuta v-am mai dat cateva idei de cadouri de Valentines [].

Un fotomodel din Bucuresti iese in strada si saruta fete ca sa isi faca fosta iubita geloasa de Ziua indragostitilor: Asa oferta nu o sa mai gasiti

Numele meu este Alex, am 25 de ani, sunt inalt, bine facut si bine crescut, asa incepe anuntul facut de un bucurestean care spune ca de Ziua indragostitilor o sa stea in zona Piata Unirii sa imparta saruturi doamnelor si domnisoarelor. in anunt, tanarul spune ca este fotomodel si ca vrea prin actiunea pe care o va organiza sambata sa isi faca geloasa fosta iubita.

Cat cheltuiesc romanii cu bani de Ziua indragostitilor

Cina romantica in savana din Tanzania, skyjump in Noua Zeelanda sau skydiving la Miami. Acestea sunt optiunile romanilor cu dare de mana atunci cand vine vorba de Ziua indragostitilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )