Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Cele mai indragite filme de Craciun

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai indragite filme de Craciun

Sarbatoarea Craciunului reprezinta intotdeauna un bun prilej de a sta laolata cu toata familia, dar si de a degusta preparatele de sezon. Dar toate acestea nu ar fi complete fara un film care sa emotioneze sau sa aduca zambete pe chipurile tuturor. continuă pe Adevărul

VIDEO Cele mai indragite cantece de Craciun

Atingerea fulgilor de nea, mirosul de brad si gustul vinului fiert sunt cateva dintre cadourile ce nu lipsesc de Craciun. Fie ca sunt interpretate de Fuego sau de Mariah Carey, colindele completeaza peisajul de basm devenit realitate o data in an.

Cele mai frumoase traditii de Craciun din Baragan

Dintre obiceiurile calendaristice cele mai raspandite si mai spectaculoase, cu originea in credinte si mituri stravechi, sunt cele legate de sarbatoarea Nasterii lui Iisus si schimbarea anului. Craciunul este polul in jurul caruia graviteaza o multitudine de colinde, urari si traditii specifice, care trimit spre vremuri demult apuse, dar ce se regasesc, surprinzator, in contemporaneitate, spun etnografii.

Mesaje de sarbatori: cele mai bune urari de Craciun si de Revelion

Mesaje de sarbatori se tot trimit in perioada asta, iar cel potrivit e greu de gasit. Totusi, la o sarbatoare asa de mare si oferta de mesaje e mare. Iata cateva dintre cele mai interesante, cele mai amuzante si cele in pas cu vremurile, la final de 2013.

Mesaje de sarbatori: cele mai bune urari de Craciun

Mesaje de sarbatori se tot trimit in perioada asta, iar cel potrivit e greu de gasit. Totusi, la o sarbatoare asa de mare si oferta de mesaje e mare. Iata cateva dintre cele mai interesante, cele mai amuzante si cele in pas cu vremurile, la final de 2013.

Albumele de benzi desenate cele mai frumoase daruri de Craciun

In goana noastra dupa cadourile de pus sub bradul de Craciun, nu mai stim ce sa alegem ca sa fim originali si sa ne surprindem familia, prietenii sau pe noi insine. Ca simplu bedefil, am privilegiat intotdeauna albumele de benzi desenate care imbina, intr-un mod placut si inca) neobisnuit, placerii lecturii si pasiunea pentru frumos.

FOTO Cele mai neobisnuite traditii de Craciun

Cand vine vorba de excentricitati culturale, traditiile de Craciun ar putea fi plasate pe primele locuri ale unui eventual clasament international.

Cele mai tari momente Victorias Secret in 2013

ADPM va prezinta astazi cele mai tari momente din super show-ul Victorias Secret de anul acesta, propunandu-va sa admirati ingerasi precum Adriana Lima, Karlie Kloss, Candice Swanepoel sau Alessandra Ambrosio in toata splendoarea lor!.

Cele mai tari gafe din TV, in 2013

Cele mai tari gafe din televiziune facute in 2013, in Romania si in strainatate, au fost prezentate marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Gafe din acest an, facute de presa din Romania.

Romania instruita prin furt: acestea sunt cele mai furate carti din librarii in 2013

039;De ce este Romania altfel, de Lucian Boia, Dragul meu turnator, de Gabriel Liiceanu, Parabolele lui Iisus, de Andrei Plesu, si Fii demn, de Dan Puric, se numara printre cele mai furate carti din.

Imaginile de care s-au indragostit mii de oameni. Cele mai dragalase animale, fotografiate in anul 2013

Retelele de socializare si site-urile din strainatate fac bilantul. Topuri cu cele mai impresionante fotografii ale anului, cele mai amuzante imagini ale lui 2013 au umplut internetul. Printre acestea si-a facut.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )