Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Cele mai influente showuri TV din istorie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai influente showuri TV din istorie

In ultima jumatate de secol au fost lansate seriale, emisiuni si productii TV care au fascinat generatii intregi de telespectatori. De-a lungul anilor, divertismentul TV a imbracat diverse forme si a atras telespectatorii in fata micilor ecrane. continuă pe Adevărul

Admiterea la liceu 2013: Ofertele liceelor din Bucuresti, cele mai bune colegii din capitala si calendarul admiterii - in brosura lansata de Inspectoratul scolar

Admiterea in liceu in anul scolar 2013 - 2014 incepe pe 5 iulie, cu completarea fiselor de inscriere de catre absolventii claselor a VIII-a. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a lansat brosura de admitere in liceu, care cuprinde oferta tuturor liceelor din capitala, mediile ultimilor admisi in sesiunile precedente, precum si calendarul admiterii. Cel mai bun liceu din Bucuresti este Colegiul National Sfantul Sava, unde anul trecut ultima medie de admitere la Matematica-informatica - bilingv engleza a fost de 9,93. El este urmat de Colegiul National Gheorghe Lazar si de Colegiul National Mihai Viteazul. Descarca din articol Modelul fisei de inscriere la liceu si vezi cum se completeaza aceasta.

Branduri de miliarde de dolari: Top 10 cele mai valoroase nume din tehnologie

In urma cu o saptamana iti prezentam BrandZ, topul celor mai valoroase branduri la nivel global realizat de compania de cercetare Daedalus Millward Brown. Ne-am gandit insa ca ai vrea sa stii si cine conduce anumite categorii. asa ca am inceput cu.

FOTO Cele mai vechi ilustrate din Hunedoara si Deva: ce oras era mai frumos in urma cu un secol?

Castelul Corvinilor si cetatea medievala a Devei au fost monumentele cele mai des infatisate in primele ilustrate trimise de calatorii care ajungeau in cele doua orasele. Cele mai vechi carti postale, in serie, din Hunedoara si din Deva dateaza de la sfarsitul secolului al nouasprezecelea.

Cum arata cele mai proaste drumuri din Salaj: unele n-au vazut niciodata asfaltul, altele sunt plombate anual, dar degeaba

Chiar daca pe drumurile nationale si judetene din judet s-a investit foarte mult in ultima perioada, o discutie cu reprezentantii transportatorilor si cu soferii din judet scoate imediat la iveala ca sunt drumuri, in special judetene, pe care e bine sa le ocolesti daca vrei sa nu treci, in fiecare saptamana, pe la mecanic.

Cele mai proaste drumuri nationale din Romania sunt in judetul Vaslui

Judetul Vaslui se poate lauda ca are cele mai proaste drumuri din Romania. Practic, nu exista drum national care sa nu fie plin de gropi pe anumite portiuni. De cele judetene nici nu se mai pune problema, deoarece 80% dintre ele arata ca dupa razboi.

Cele mai COOL 15 bai din lume!

Baia este unul dintre cele mai private locuri din casa, coltisorul in care ne putem destinde mintea, relaxa corpul si ne putem rupe de stresul cotidian. O cada plina cu spuma, lumanarele parfumate si o lumina difuza sunt doar cateva dintre ingredientele unor momente de relaxare perfecta, dupa o zi agitata. In plus, oamenii se simt intotdeauna fresh dupa un dus! Concluzia sunt foarte multe lucruri pe care baia le poate oferi, asa ca amenajarea ei trebuie facuta cu o atentie sporita, creativitate si inspiratie din plin. Continue reading .

Romania, ca la tara. Cele mai proaste drumuri si afacerile prin cares-au scurs sute de milioane de euro pe asfaltari

Problemele mici, dar numeroase ne transforma uneori o zi normala intr-un calvar. De multe dati ele incep cu drumul spre serviciu. Desi Statul ne incurajeaza indirect sa ne cumparam masini noi si sa le casam pe cele vechi, tot institutia care administreaza banii pe care ii platim lunar sub forma de taxe ne pune bete-n roate, la propriu. adevarul. ro va propune o vedere inspre cele mai proaste strazi din tara, drum national cu drum national.

FOTO Arad- Seleus si Arad Felnac, drumurile judetene cu cele mai multe gropi

Cele mai impracticabile drumuri din judetul nostru sunt Arad- Seleus si Arad Felnac. Este vorba despre doua drumuri judetene foarte circulate si pline de gropi.

Cele mai romantice statiuni din lume

Pueblo Bonito Pacifica si Excellence Punta Cana sunt doua din cele cinci statiuni propuse de bbc. co. uk pentru cuplurile care viseaza la o vacanta de care sa-si aminteasca o viata intreaga.

FOTO Cele mai pacatoase orase din lume

Manama, New Orleans si Pattaya sunt doar trei din cele zece destinatii in care sexul, jocurile de noroc si drogurile sunt la ele acasa. Publicatia AskMen a realizat un clasament al oraselor care nu dorm niciodata, locuri in care decenta se confunda cu nuditatea afisata, iar libertatea cu nebunia servita, la gramaj, la colt de strada.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )