Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Ceremonie fara precedent in memoria fostului cancelar german Helmut Kohl, in Parlamentul European

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ceremonie fara precedent in memoria fostului cancelar german Helmut Kohl, in Parlamentul European

Uniunea Europeana UE) ii aduce un omagiu fara precedent sambata fostului cancelar german Helmut Kohl, decedat pe 16 iunie la varsta de 87 de ani. La sediul Parlamentului European din Strasbourg a fost organizata o ceremonie la care au participat mai multi lideri de stat din Europa, dar si din lume, inainte de funeraliile din Germania, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Ceremonie fara precedent in memoria fostului cancelar german Helmut Kohl, in Parlamentul European LIVE VIDEO

Uniunea Europeana UE) ii aduce un omagiu fara precedent sambata fostului cancelar german Helmut Kohl, decedat pe 16 iunie la varsta de 87 de ani. La sediul Parlamentului European din Strasbourg a fost organizata o ceremonie la care au participat mai multi lideri de stat din Europa, dar si din lume, inainte de funeraliile din Germania, relateaza AFP.

VIDEO. Ceremonie in memoria fostului cancelar german Helmut Kohl. Liderii europeni i-au adus un ultim omagiu parintelui reunificarii Germaniei

Uniunea Europeana UE) i-a adus adus un omagiu inedit sambata fostului cancelar german Helmut Kohl, decedat pe 16 iunie la varsta de 87 de ani.

Omagiu adus lui Helmut Kohl intr-o ceremonie emotionanta in Parlamentul European

Uniunea Europeana i-a adus, sambata, un omagiu inedit fostului cancelar german Helmut Kohl, cetatean de onoare al Europei, intr-o ceremonie organizata in hemiciclul Parlamentului European de la Strasbourg, inaintea funeraliilor care vor avea loc in Germania, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )