Libnet.ro
UNICEF

00:07

Video: CFR Cluj - Bistrita 5-1

Online Sport Online Sport,
Video: CFR Cluj - Bistrita 5-1

Vedeti mai jos rezumatul partidei CFR Cluj - Gloria Bistrita 5-1 din etapa a zecea din Liga 1. continuă pe Online Sport

FOTO CFR Cluj a castigat, scor 5-1, meciul cu Gloria Bistrita. Sa vina Manchester United!

Formatia CFR Cluj a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 5-1 2-0), echipa Gloria Bistrita, intr-un meci din etapa a X-a a Ligii I, in care de la fiecare grupare a fost eliminat un jucator si in ultimele cinci minute s-au inscris trei goluri.

Meci tensionat castigat de CFR Cluj cu Gloria Bistrita

CFR Cluj a castigat cu 5-1 meciul de pe teren propriu cu Gloria Bistrita, un meci cu decizii controversate de arbitraj in prima repriza si cu goluri numeroase in ultimele minute de joc. Pentru clujeni au marcat Kapetanos, Gabi Muresan, Bjelanovic si Luis Alberto, golul bistritenilor fiind semnat de Zahiri.

Liga 1: CFR - Gloria Bistrita 5-1

CFR Cluj s-a apropiat cel putin pentru moment) la sase puncte de liderul Steaua, campioana invingand, scor 5-1, pe Gloria Bistrita, in Gruia. Kapetanos 5'), Gabi Muresan 35' si 55'), Bjelanovic 88') si Alberto 90') au marcat pentru echipa antrenata de Ioan Andone, in timp ce Yedi 92') a punctat pentru oaspeti.

Manchester United: Paul Scholes, Michael Carrick si Ryan Giggs vor lipsi de la meciul cu CFR Cluj

Din lotul lui Manchester United pentru meciul cu CFR Cluj Champions League, grupa H) vor lipsi jucatorii Paul Scholes, Michael Carrick, Ryan Giggs si Antonio Valencia, informeaza site-ul oficial al gruparii din Premier League. Meciul dintre CFR si United se va disputa marti, 2 octombrie, de la ora 21. 45, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

Un spaniol arbitreaza CFR Cluj-Manchester United

Partida dintre echipa CFR Cluj si formatia engleza Manchester United, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Campionilor, va fi condusa de o brigada de arbitri din Spania, avandu-l la centru pe Alberto Undiano Mallenco.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )