Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO. Confetti din DOCUMENTE CONFIDENTIALE ale politiei din New York.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Confetti din DOCUMENTE CONFIDENTIALE ale politiei din New York.

Unele confetti folosite in timpul paradei anuale organizate la New York de lantul de magazine Macys de Ziua Recunostintei ar fi fost confectionate din documente confidentiale ale politiei, precum numere de securitate sociala sau conturi bancare, potrivit Mediafax. Ofiterii de politie din Nassau County investigheaza incidentul dupa ce un student, Ethan Finkelstein, a anuntat ca hartiile care i-au cazut pe umeri in timp ce privea parada contineau numere de securitate sociala, numere de . continuă pe România Liberă

Confetti din DOCUMENTE CONFIDENTIALE ale politiei la New York.

Unele confetti folosite in timpul paradei anuale organizate la New York de lantul de magazine Macys de Ziua Recunostintei ar fi fost confectionate din documente confidentiale ale politiei, precum numere de securitate sociala sau conturi bancare, potrivit Mediafax. Ofiterii de politie din Nassau County investigheaza incidentul dupa ce un student, Ethan Finkelstein, a anuntat ca hartiile care i-au cazut pe umeri in timp ce privea parada contineau numere de securitate sociala, numere de .

Confetti din documente secrete ale Politiei la o parada, la New York

Ofiterii de politie din Nassau County investigheaza incidentul dupa ce un student, Ethan Finkelstein, a anuntat ca hartiile care i-au cazut pe umeri in timp ce privea parada contineau numere de securitate sociala, numere de identificare a angajatilor, numere de conturi bancare, precum si un raport privind un incident.

Una din membrele incarcerate ale Pussy Riot, mutata din inchisoare intr-un loc sigur

Una dintre cele doua membre aflate in inchisoare ale trupei Pussy Riot, Maria Alyokhina, a fost transferata din inchisoare intr-un loc sigur. Aceasta mutare a sa vine dupa ce o cerere personala a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )