Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Constanta, din perspectiva lui Mos Craciun. Cum s-a vazut orasul, din aer, la apus

Adevărul Adevărul,
VIDEO Constanta, din perspectiva lui Mos Craciun. Cum s-a vazut orasul, din aer, la apus

Mos Craciun a invitat sa ajunga la copiii cuminti pe orice cale, dar multi dintre destinatarii cadourilor nu stiu ce vede el din sania trasa de reni. Un pasionat al filmarilor de la inaltime a mers pe urmele mosului si ne ofera imaginea feerica a unui Craciun cu temperaturi neasteptat de mari. continuă pe Adevărul

FOTO Pompierii din Salaj sunt in relatii bune cu Mos Craciun

Peste 400 de copii ai cadrelor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj au primit si in acest an cadouri din partea lui Mos Craciun. De cadouri au avut parte si rezidentii Caminului de batrani de la Boghis, vizitati in fiecare an, de sarbatori, de pompieri.

Romanii din diaspora il ajuta pe Mos Craciun sa ajunga in Tara, la copiii saraci, orfani sau bolnavi

Desfasurat mai degraba in anonimat, pentru ca - nu-i asa? - ajutoarele lui Mos Craciun n-au nevoie de reclama, fenomenul cadourilor trimise de comunitatile romanesti din Occident pentru copiii saraci, orfani sau bolnavi din Romania poate fi totusi apreciat ca unul de amploare, in ultimii ani. Asta, numai daca te gandesti la exemplul pe care l-am descoperit, al unei asociatii a conationalilor nostri din Belgia, care au gasit destinatii ale jucariilor, dulciurilor si hainelor trimise de ei in 13 judete ale tarii lor de origine.

INFOGRAFIE Mos Craciun, escortat de aviatia americana

In ciuda conflictelor din jurul lumii, Mos Craciun isi va duce si anul acesta la indeplinire sarcinile si va aduce cadouri si fericire milioanelor de fetite si baieti din toata lumea, in calatoria sa ce va incepe in noaptea de Ajun, pe 24 decembrie.

S-au petrecut minuni de sarbatori. Mos Craciun a ajuns si in padurea de la Jupiter, la familia care traieste intr-o cocioaba, fara lumina si apa potabila

O minune s-a petrecut de sarbatori: Mos Craciun a ajuns si la oamenii care locuiesc in padurea din Jupiter, a caror poveste v-a fost relatata de ziarul Adevarul. Mai mult decat atat, o familie care locuieste in fostele grajduri a mers sa ajute alti oameni.

VIDEO Mos Craciun a salvat un barbat dintr-un incendiu

Un pompier imbracat ca Mos Craciun i-a oferit unui australian cel mai frumos cadou atunci cand l-a salvat dintre-un incendiu. Pompierul Nick Carey era imbracat in Mos Craciun in timpul unui eveniment caritabil cand a vazut fumul care se ridica din partea de sus a unei proprietati din Rutherford, New South Wales, relateaza The Independent.

VIDEO Aventurile lui Mos Craciun: a traversat un munte inzapezit, s-a odihnit la hotelul de gheata si s-a rasturnat cu masina

Mos Craciun a avut calatorie grea si anul acesta. A coborat pe versanti abrupti de munte, acoperiti de zapada si a trecut prin teste de teren, cu autovehicule pe doua sau patru roti. A avut noroc si de un popas binemeritat la hotelul de gheata, unde si-a tras sufletul, pentru ca apoi sa-si continue drumul cu peripetii.

Mos Craciun te asteapta maine, in centrul Chisinaului, sa-ti dea cadoul

Mos Craciun exista. Si daca nu crezi in existenta celui mai batran om din lume, poti sa te convingi venind maine in Piata Marii Adunari Nationale, la orele 13. 00, langa Pomul de Craciun, unde va avea loc evenimentul Traseul Magic cu Mos Craciun.

Mos Craciun la BURSA!

Minunile exista, Mos Craciun a venit pentru a 14-a oara la redactia ziarului BURSA, locul unde are unul dintre cele mai eficiente ateliere ale sale! .

Mos Craciun, acest Bau-Bau bun

Mos Craciun era, cel putin la mine in sat, un fel de Dumnezeu al copiilor mici. Era omniprezent si atotputernic. Ai spart un pahar? Adio! Nu mai vine Mos Craciun! N-ai mancat tot la masa? Adio! Nu mai vine Mos Craciun!.

Caravana lui Mos Craciun, bucurie pentru sute de copii dintr-o localitate vranceana

Copiii dintr-o localitate din Vrancea s-au intalnit mai devreme cu Mos Craciun. Un tanar si-a dorit sa ii faca fericiti pe toti copiii din comuna, asa ca s-a imbracat in Mos Craciun si a batut din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )