Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cum arata videoclipul care promoveaza unul dintre cele mai frumoase judete ale Romaniei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum arata videoclipul care promoveaza unul dintre cele mai frumoase judete ale Romaniei

A fost realizat primul videoclip de promovare turistica a judetului Bihor, fiind prezentat ca poarta vestica a Transilvaniei. Videoclipul prezinta cateva dintre cele mai spectaculoase zone din Muntii Apuseni, dar si imagini din Oradea si Baile Felix. Acesta va fi urmat de altele mai scurte, care vor prezenta principalele destinatii turistice din Bihor. continuă pe Adevărul

VIDEO Videoclipul care promoveaza unul dintre cele mai frumoase judete ale Romaniei

A fost realizat primul videoclip de promovare turistica a judetului Bihor, fiind prezentat ca poarta vestica a Transilvaniei. Videoclipul prezinta cateva dintre cele mai spectaculoase zone din Muntii Apuseni, dar si imagini din Oradea si Baile Felix. Acesta va fi urmat de altele mai scurte, care vor prezenta principalele destinatii turistice din Bihor.

A mai MURIT un om al PACII! Unul dintre cei mai apreciati GANDITORI ai secolului ne-a parasit (FOTO)

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati ganditori francezi impotriva violentei, razboiului si totalitarismului, Pierre Hassner, s-a stins din viata, sambata, la Paris, a anuntat Institutul de Studii Poli.

Alan Bean, unul dintre astronautii americani care au pasit pe Luna, a murit. NASA a facut anuntul

Agentia spatiala americana NASA a anuntat sambata decesul astronautului Alan Bean, al patrulea om care a pasit pe Luna, transmite Reuters. Fostul membru al misiunii Apollo 12 din 1969 avea 86 de.

Paginademedia.ro: Kanal D, n discutii cu Internet Corp, unul dintre cei mai importanti jucatori din online

Discutii intre doi jucatori importanti de pe piata media - anunta Paginademedia. ro, care precizeaza ca, potrivit informatiilor sale, grupul Dogan care opereaza postul de televiziune Kanal D), este in tratative cu Internet Corp pentru o eventuala tranzactie.

VIDEO Masina autonoma Uber care a lovit mortal o femeie a vazut-o cu sase secunde nainte de impact, dar sistemul automat de frnare era dezactivat si nici operatorul uman nu a intervenit

Pe 18 aprilie o masina autonoma a Uber a lovit mortal in Arizona o femeie care traversa strada noaptea, iar autoritatea federala NTSB a facut public un raport in care noteaza faptul ca masina a identificat femeia cu sase secunde inainte de impact. Problemele au fost ca sistemul automat de franare era dezactivat de Uber, iar operatorul de la volan nu a apasat frana, dar nici nu a fost alertat de software ca a aparut o persoana in fata masinii. Raportul a aratat ca femeia lovita avea in sange metamfetamine si marijuana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )