Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Videoclipul care promoveaza unul dintre cele mai frumoase judete ale Romaniei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Videoclipul care promoveaza unul dintre cele mai frumoase judete ale Romaniei

A fost realizat primul videoclip de promovare turistica a judetului Bihor, fiind prezentat ca poarta vestica a Transilvaniei. Videoclipul prezinta cateva dintre cele mai spectaculoase zone din Muntii Apuseni, dar si imagini din Oradea si Baile Felix. Acesta va fi urmat de altele mai scurte, care vor prezenta principalele destinatii turistice din Bihor. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum arata videoclipul care promoveaza unul dintre cele mai frumoase judete ale Romaniei

A fost realizat primul videoclip de promovare turistica a judetului Bihor, fiind prezentat ca poarta vestica a Transilvaniei. Videoclipul prezinta cateva dintre cele mai spectaculoase zone din Muntii Apuseni, dar si imagini din Oradea si Baile Felix. Acesta va fi urmat de altele mai scurte, care vor prezenta principalele destinatii turistice din Bihor.

A mai MURIT un om al PACII! Unul dintre cei mai apreciati GANDITORI ai secolului ne-a parasit (FOTO)

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati ganditori francezi impotriva violentei, razboiului si totalitarismului, Pierre Hassner, s-a stins din viata, sambata, la Paris, a anuntat Institutul de Studii Poli.

Paginademedia.ro: Kanal D, n discutii cu Internet Corp, unul dintre cei mai importanti jucatori din online

Discutii intre doi jucatori importanti de pe piata media - anunta Paginademedia. ro, care precizeaza ca, potrivit informatiilor sale, grupul Dogan care opereaza postul de televiziune Kanal D), este in tratative cu Internet Corp pentru o eventuala tranzactie.

Un camerunez de 21 de ani a mers la unul dintre cei mai bogati romani si l-a intrebat imi dai si mie cateva mii de euro sa plec in concediu? Ce a urmat

Anatole Abang 21 de ani) nu va ajunge la FCSB din cauza pretentiilor financiare. Chemat de Becali de la Ploiesti la Bucuresti, Abang a ajuns cu doua ore mai tarziu decat ora stabilita cu omul de afaceri, iar.

FOTO Care este stadiul lucrarilor la unul dintre cele mai frumoase poduri ce se construieste in Romania

Lucrarile la Podul Centenarului sunt in plina desfasurare. Muncitorii au turnat radierul piciorului de pe malul stang al Crisului. Este vorba de prima parte a fundatiei.

FOTO Care este stadiul lucrarilor la unul dintre cele mai frumoase poduri care se construiesc in Romania

Lucrarile la Podul Centenarului sunt in plina desfasurare. Muncitorii au turnat radierul piciorului de pe malul stang al Crisului. Este vorba de prima parte a fundatiei.

Unul dintre cei mai cunoscuti realizatori TV din Romania, AMENDA URIASA primita in Paris. Ce greseala a facut

Celebrul realizator de televiziune Dan Negru a fost amendat de politistii din Paris cu 135 de euro, pentru ca a fost prins ca statea pe telefon, la volan. Am platit 135 de euro amenda in Paris pentru ca.

De ce se trezesc unii oameni depresivi, fara sa inteleaga cauza. De cele mai multe ori, suferinta este pur psihologica

Depresia este una dintre cele mai comune afectiuni ale societatii moderne. Exista cazuri in care omul pur si simplu devine depresiv, dar nu poate spune ce i-a determinat suferinta.

Servicii medicale gratuite pentru locuitorii unuia dintre cele mai sarace cartiere din Galati

Un grup de galateni inimosi au purtat astazi discutii cu preotul paroh din cartierul Filesti pentru realizarea unei colecte publice, care sa asigure sustinerea financiara pentru efectuarea unor analize medicale de baza pentru locuitorii din zona.

Zilele in care s-au produs cele mai multe accidente in Targoviste, dar si orele mortale

In perioada ianuarie aprilie, pe raza municipiului Targoviste au fost inregistrate 34 de accidente de circulatie, dintre care doua grave si 32 usoare, soldate cu ranirea grava a 7 persoane si vatamarea corporala usoara a altor 35. Neacordarea prioritatii de trecere pietonilor a fost principala cauza a producerii accidentelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )