Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Doi politisti din Los Angeles, in stare grava dupa ce au fost impuscati in masina Protestatari adunati in fata spitalului au scandat Speram sa moara

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Doi politisti din Los Angeles, in stare grava dupa ce au fost impuscati in masina Protestatari adunati in fata spitalului au scandat Speram sa moara

Un barbat a impuscat si ranit grav doi adjuncti ai serifului comitatului Los Angeles care se aflau in masina lor, sambata seara, anunta Reuters. continuă pe Hotnews

Doi politisti din Los Angeles, impuscati in masina lor de patrulare. Presedintele Trump reactioneaza VIDEO

Doi politisti din orasul Los Angeles se lupta pentru viata lor dupa ce au fost impuscati, sambata seara, in timp ce se aflau chiar in masina de patrulare, potrivit New York Post. Amandoi prezinta plagi prin impuscare si se afla in stare critica. Atacatorul se afla inca in libertate, potrivit departamentului de politie din Los Angeles.

Perversu de la Targu Ocna, martor la o bataie cu bate si pumni in Bucuresti, la miezul noptii. Un barbat se afla in stare grava.

Scenele violente par sa se tina lant in Romania. Dupa mai multe batai intre adolescenti, o alta lupta crancena a avut loc noaptea trecuta pe una din strazile din Bucuresti. Conflictul intre cei patru barbati a pornit de acum cateva zile, de la o cearta intre copii. Victima a ajuns in stare grava la spital .

Mihai Rotaru in stare grava din cauza Covid-19

Mihai Rotaru 45 de ani), patronul echipei Universitatea Craiova din Casa Liga 1, se afla in stare grava la spitalul de boli infectioase din Craiova cu diagonosticul de Covid-19.

Sindicatul Europol: Doi politisti rutieri si un criminalist de la Politia municipiului Roman, confirmati cu noul coronavirus

Sindicatul Europol anunta ca doi politisti rutieri si un criminalist de la Politia municipiului Roman au fost confirmati cu noul coronavirus, sustinand ca procedurile ciudate ale DSP Neamt, conform carora doar contactii directi cu simptome sunt testati, vor duce la infectarea altor politisti.

Curg amenzile aplicate romanilor de catre politisti din cauza nerespectarii masurilor sanitare: 983 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 226.790 lei, in ultimele 24 de ore

Curg amenzile aplicate romanilor de catre politisti din cauza nerespectarii masurilor sanitare pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Angajatii MAI si ai altor structuri abilitate au aplicat, in.

Incident socant. Doi politisti au fost impuscati: Sper ca acest monstru sa fie prins cat mai repede (VIDEO)

Un incident socant a avut loc in Los Angeles, California. Doi politisti au fostimpuscati de un individ. Cei doi se aflau in masina de serviciu,cand barbat s-a apropiatsi a deschis focul,.

Primarul comunei Deveselu, diagnosticat cu COVID-19, in stare grava la un spital din Bucuresti

Primarul localitatii Deveselu, judetul Olt, a fost internat in 4 septembrie la spitalul din Caracal, unitate suport COVID-19, dupa ce a fost confirmata infectia cu Sars Cov-2.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )