Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Echipa lui Marian Lupu, din nou huiduita. Dupa Orhei, Ungheni, Hancesti, acum la Balti: Hotii, hotii!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Echipa lui Marian Lupu, din nou huiduita. Dupa Orhei, Ungheni, Hancesti, acum la Balti: Hotii, hotii!

Candidatul Partidului Democrat la functia de presedinte al Republicii Moldova, Marian Lupu, dar si echipa acestuia, au fost din nou huiduiti. De data asta in orasul Balti, la o intalnire cu alegatorii, cativa oameni au strigat hotii, hotii, banditii, banditii. continuă pe Adevărul

Alegeri Republica Moldova. Marian Lupu s-a lansat in campania electorala

Seful Partidului Democrat, Marian Lupu, s-a lansat in campania electorala pentru functia de presedinte. in cadrul evenimentului, politicianul a spus ca Moldova are viitor doar asigurand procesul de implementare a reformelor si integrandu-se in Uniunea Europeana, transmite IPN.

Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Reprezentantii bancii: Sunt incidente izolate. Din cand in cand, clientii nu pot face platile

ING Bank Romania intampina din nou probleme. Mai multi clienti ai bancii au semnalat din nou, luni, ca nu pot accesa unele servicii, dupa o situatie similara inregistrata vineri,.

Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Sunt incidente izolate. Din cand in cand, clientii nu pot face plati, sustin reprezentantii bancii

Mai multi clienti ai ING Bank Romania au semnalat din nou, luni, ca nu pot accesa unele servicii ale bancii, dupa o situatie similara inregistrata vineri, insa reprezentantii sucursalei romanesti a grupului olandez sustin ca este vorba doar de incidente izolate. Sunt incidente izolate, a declarat pentru News. ro, purtatorul de cuvant al bancii, Iosefina Frolu. Inrebata de inseamna incidente izolate, Frolu a afirmat ca, din cand in cand, clientii nu pot face platile. Vineri, clientii bancii s-au confruntat cu incidete similare.

Google ar putea fi amendata din nou de catre Uniunea Europeana

Googlese afla din nou in vizorul Uniunii Europene, de data aceasta motivul fiind sistemul de operare Android. Comisia Europeana a pornitinvestigatia impotriva Google in urma cu mai multiani, compania americana fiind la un moment dat aproape de incheierea unei intelegeri. Acordul a picat, insa, din cauza opozitiei Frantei si Germaniei, precum si a unor grupuri [].

Andreea Marin, din nou in studioul Surprize Surprize

Andreea Marin a filmat din nou in studioul de unde se transmitea, in urma cu multi ani, emisiunea Surprize Surprize. Iata cu ce ocazie a ajuns vedeta din nou la TVR.

Batalia sloganurilor electorale. Replica lui Usatii pentru Marian Lupu: Am venit, am vazut, am dizolvat

Pe 30 septembrie, in Republica Moldova a inceput campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 30 octombrie. Odata cu aceasta a inceput si lupta sloganurilor electorale.

Andra se pregateste sa devina din nou mama

Andra a postat pe site-ul sau oficial, www. andramusic. ro, un nou episod din seria Andra Talks. Este vorba de o inregistrare video in care artista raspunde intrebarilor fanilor sai. A fost o sesiune.

Parintele care a devenit viral pe Facebook loveste din nou: Stiti acea baba smerita, cu psaltirea la subsioara si sticluta de agheasma...?. Continuarea este fabuloasa

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni din Iasi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste. Pe Facebook, acolo unde este urmarit de peste 170. 000 de oameni, preotul posteaza.

VIDEO. Jihadul mediatic ocupa jumatate din strategia globala a ISIS, spune un tanar cameraman sirian. Executiile sunt regizate de profesionisti in cinematografie pentru ca mesajul sa fie mai eficient

Zyad a fost cameraman la centrul mediatic al ISIS. Originar din Raqqa, are 28 de ani si a ales militia lui Al Baghdadi pentru ca o considera mai determinata in lupta cu regimul lui Assad, la caderea caruia incercase si el sa contribuie prin participarea la revolte pasnice. Deziluzionat de pierderea acelei sperante si de indiferenta Europei, Zyad voia sa-si realizeze visul: sa fotografieze, sa filmeze, sa faca documentare. Iar ISIS i-a permis asta, relateaza cotidianul italian La Repubblica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )