Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Gafele lui Trump de Ziua Independentei: Armata a ocupat aeroporturile la ...1775

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Gafele lui Trump de Ziua Independentei: Armata a ocupat aeroporturile la ...1775

Presedintele Donald Trump, care a fost adesea acuzat de ignoranta sau incultura de catre opozantii sai, a reusit din nou sa faca valuri prin discursul sustinut joi, cu ocazia Zilei SUA, care marcheaza desprinderea coloniilor de Imperiul Britanic prin Declaratia de Independenta adoptata la 4 iulie 1776. Evocand momentul istoric, liderul de la Casa Alba a incurcat bataliile si a vorbit despre armata revolutionarilor care a luat cu asalt. aeroporturile, reusind sa ii indeparteze pe britanici. continuă pe Hotnews

Donald Trump de Ziua Independentei: SUA vor plasa in curand steagul american pe Marte

Natiunea americana este acum mai puternica decat oricand, iar SUA vor plasa in curand steagul american pe Marte, a declarat Donald Trump intr-un discurs la Washington, cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Statelor Unite, potrivit Mediafax.

SUA: Ziua Independentei, sarbatorita in premiera cu tancuri pe National Mall

Ziua Independentei SUA va fi sarbatorita joi cu tancuri expuse in premiera pe National Mall, scrie presa internationala.

4 iulie - Ziua Independentei SUA, cand americanii isi celebreaza valorile nationale

Data de 4 iulie 1776 este cunoscuta in istoria universala ca ziua Declararii Independentei americanilor de Imperiul Britanic, un eveniment care a condus la nasterea Statelor Unite ale Americii ca entitate suverana. in prezent, 4 iulie este ziua in care sunt celebrate valorile americane, noteaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )