Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Igor Dodon a ajuns si in Japonia

Adevărul Adevărul,
VIDEO Igor Dodon a ajuns si in Japonia

Presedintele Igor Dodon a ajuns luni, 21 octombrie, pentru prima oara in Japonia, la invitatia guvernului nipon, pentru a participa la ceremonia de incoronare a imparatului Naruhito, dupa ce fostul imparat Akihito a abdicat in primavara acestui an, dupa 30 de ani de guvernare. Seful statului a fost insotit de prima doamna, Galina Dodon. continuă pe Adevărul

Serialul Vlad Live Video pe PRO TV Editia de luni, 21 octombrie

Serialul Vlad de pe PRO TV revine pe micile ecrane cu un nou episod, luni, 21 octombrie, de la ora 20:30. Se anunta noi dezvaluiri care schimba strategia jocului pentru putere. Replica in jurul careia se va da lupta acestui episod este: Se putea sa te dezici?, iar de aici partida de poker in care .

Igor Dodon: Participarea redusa la vot trebuie sa fie un semnal de alarma pentru toata clasa politica

Igor Dodon a declarat ca alegerile locale s-au desfasurat in mod liber si democratic, fapt care demonstreaza ca este o revenire la normalitate dupa multi ani in care competitia electorala a fost grav afectata de metode incorecte practicate de anumite partide sau politicieni care incercau sa decida in locul cetatenilor.

Curs BNR luni, 21 octombrie. Iata cotatiile de azi!

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar! Poti vedea aici, dar si pe site-ul oficial al BNR, noile cotatii, alaturi de variatiile pozitive si negative ale lor. De asemenea, iata ce schimbari indica si Indicele Robor! Curs BNR luni, 21 octombrie Azi, 21 octombrie, vin noile cotatiile ale monedelor principale de circulatie: Dolar, .

Igor Dodon:Am votat pentru un primar profesionist

Presedintele Igor Dodon si-a exprimat dreptul vot, duminica, in alegerile locale din Chisinau. Seful statului a mentionat ca isi doreste un primar care nu va face politica si nici geopolitica, dar care se va preocupa doar de problemele Capitalei.

Calendar ortodox luni, 21 octombrie. Mai multi sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

Calendar ortodox luni, 21 octombrie. Sfintii Cuviosii Marturisitori Visarion, Sofronie si Sfantul Mucenic Oprea impreuna cu Sfintii Preotii Marturisitori Ioan din Gales si Moise Macinic din Sibiel sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )