Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO A inceput votul pentru Guvernul Orban 3. Marcel Ciolacu, de partea PNL. Victor Costache n-a respectat izolarea. 7 ministri au primit aviz negativ

Adevărul Adevărul,
VIDEO A inceput votul pentru Guvernul Orban 3. Marcel Ciolacu, de partea PNL. Victor Costache n-a respectat izolarea. 7 ministri au primit aviz negativ

Audierea ministrilor s-a facut prin dialog online, multi dintre demnitarii liberali fiind in autoizolare. Ministrii nu au audiati de comisiile de specialitate ci de o singura comisie, formata din parlamentari de la toate partidele. Unii alesi au purtat masti, altii nu. continuă pe Adevărul

Ministrii propusi in Guvernul Orban III, audiati in conditii speciale in comisii: Sapte dintre ei au primit aviz negativ (VIDEO)

Ministrii propusi sa faca parte din Guvernul Ludovic Orban III au fost audiati sambata dimineata, in comisiile de specialitate ale Parlamentului. La ora transmiterii acestei stiri, a inceput votul pentru.

Votul pentru investirea Guvernului Orban a inceput

ACTUALIZARE - Pana acum au fost exprimate 243 de voturi fiind nevoie de cel putin 233 astfel incat sa se asigure cvorumul necesar. --- * ACTUALIZARE: Ludovic Orban: Romania traverseaza o perioada dificila care reclama investirea urgenta a unui Guvern cu puteri depline --- * ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: Guvernul Orban NU merita votat! Dar PSD a ales sanatatea romanilor! Marcel Ciolacu a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pe care l-ar fi spus in plenul Parlamentului, in conditii normale. --- * ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu a votat in favoarea Guvernului Orban.

Surse. Votul pentru Guvernul Citu ar putea fi amanat pe motiv de coronavirus. Ciolacu si Orban si-au pus partidele-n cap

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, va trimite adrese la institutiile statului pentru a putea tine sedinta de plen din Parlament, in care se va vota Guvernul Citu. in acest context, Guvernul Orban ar putea ramane interimar pana in toamna, cand vor avea loc alegerile la termen.

Marcel Ciolacu le cere parlamentarilor PSD sa voteze Guvernul Orban: Sa intelegem aceasta situatie exceptionala si sa ne facem datoria (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, face apel la parlamentarii social-democrati sa isi facadatoria si sa voteze Guvernul PSD. intr-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook,.

Dupa votul asupra Guvernului Orban, Parlamentul se suspenda o saptamana din cauza coronavirusului. Toate activitatile se desfasoara online

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru o saptamana, cu posibilitatea de prelungire, in contextul crizei generate de coronavirus, a declarat pentru Mediafax, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Luni va fi dat votul pentru noul Guvern

Marcel Ciolacu a vorbit despre programul din Parlament pentru a putea fi dat cat mai repede votul in Parlament pentru un nou guvern.

Votul pentru investirea noului Guvern va avea loc sambata. Ciolacu, catre alesii PSD: Va rog sa fiti maine de dimineata in Bucuresti. Vom intra pe rand in sala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, face apel la colegii sai, sa se prezinte sambata, la Parlament, pentru votul de investire a Guvernului. Dupa discutiile purtate, vineri, cu presedintele Klaus.

Breaking News Guvernul Orban 2 a primit votul de investire al Parlamentului

Guvernul Orban 2 a fost investit, sambata, de Parlament cu 286 de voturi pentru, 23 de voturi impotriva si o abtinere. Votul a avut loc in conditii exceptionale, deputatii si senatorii votand pe rand intr-o sala special dezinfectata, in timp ce premierul desemnat nu a participat la eveniment, fiind izolat la Vila Lac 1. Guvernul ar urma sa depuna si juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

UPDATE Guvernul Orban 2 a primit votul de investire al Parlamentului Ministrii au depus juramantul in fata presedintelui, cu usile inchise

Guvernul Orban 2 a fost investit, sambata, de Parlament cu 286 de voturi pentru, 23 de voturi impotriva si o abtinere. Votul a avut loc in conditii exceptionale, deputatii si senatorii votand pe rand intr-o sala special dezinfectata, in timp ce premierul desemnat nu a participat la eveniment, fiind izolat la Vila Lac 1. Guvernul depune juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Guvernul Orban III a primit votul de investitura

ACTUALIZARE - Ceremonia depunerii juramantului de investitura de catre membrii Cabinetului Orban III se desfasoara in conditii special impuse de actuala situatie epidemiologica. --- *ACTUALIZARE - Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului. Depunerea juramantului are loc la ora 18:00. --- *ACTUALIZARE - Cabinetul Orban urmeaza sa depuna juramantul, procedura dupa care se face acest lucru, nefiind inca anuntata oficial. --- * ACTUALIZARE - Votul s-a incheiat. Guvernul Orban a trecut de Parlament cu 286 de voturi pentru, 23 de voturi impotriva si o abtinere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )