Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Lovitura de stat in Turcia. Erdogan ar fi fugit din tara. Turcii au iesit in strada

Adevărul Adevărul,
VIDEO Lovitura de stat in Turcia. Erdogan ar fi fugit din tara. Turcii au iesit in strada

Avioane militare si elicoptere au survolat, vineri seara, capitala Turciei, Ankara, acolo unde s-au auzit si focuri de arma, in timp ce in Istanbul, cel mai mare oras al tarii, ambele poduri peste Bosfor s-au inchis. continuă pe Adevărul

Detinutii de la Rahova au refuzat hrana, in semn de solidaritate cu puscariasii care protesteaza in alte penitenciare din tara (VIDEO)

Protestele detinutilor se extind de la un penitenciar la altul. Detinutii de la Rahova au refuzat hrana miercuri dupa amiaza in semn de solidaritate cu ceilalti puscariasi din tara, informeaza B1.

Tot mai multi detinuti din tara s-au alaturat revoltei din penitenciare. Peste 1000 de persoane au refuzat hrana, in ultimele zile

Detinutii din 12 din cele 45 de inchisori din tara au protestat, miercuri, in penitenciare, nemultumiti de conditiile din detentie, informeaza Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP).

Tot mai multi detinuti din tara s-au alaturat revoltei din penitenciare. Peste 1000 de persoane au refuzat hrana

Detinutii din 12 din cele 45 de inchisori din tara au protestat, miercuri, in penitenciare, nemultumiti de conditiile din detentie, informeaza Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP).

Granita dintre Venezuela si Columbia, deschisa pentru 12 ore: Mii de oameni s-au grabit sa-si cumpere produse de stricta necesitate din tara vecina (VIDEO)

Autoritatiledin Venezuela au decis sa deschida zilele trecute, pentru 12 ore, granita cu Columbia, 15. 000 de venezueleni trecand imediat in tara vecina pentru a se aproviziona cu produse de stricta ne.

Revoltele continua in mai multe penitenciare din tara: Unii detinuti si-au dat foc la haine, altii au intrat in greva foamei. Trupele speciale au intervenit pentru a calma spiritele (VIDEO)

Revoltele continua in penitenciare. Puscariile fierb din nou, iar detinutii nu s-au dat in laturi de la violente, nemultumiti de conditiile din spatele gratiilor. La Botosani, peste 200 de.

Posta Romana a castigat un contract de 12,5 milioane lei pentru expedierea actelor de procedura catre toate instantele judecatoresti din tara

Ministerul Justitiei a atribuit in data de 1 iulie, prin licitatie deschisa, un contract in valoare de 12,5 milioane lei fara TVA, Postei Romane care va presta servicii de prezentare, prelucrare si expediere a actelor de procedura pentru instantele judecatoresti din toata tara, potrivit datelor publicate vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Pentru acest contract, finantat din fonduri bugetare in care ofertantii trebuiau sa faca dovada ca au capacitatea de a livra corespondenta la orice adresa postala de pe intreg teritoriul national, Ministerul Justitiei nu a primit decat oferta Postei.

Protestele continua in penitenciarele din tara. Un detinut din Bistrita a incercat sa se sinucida

Protestele din penitenciare continua. Joi dimineata, aproape 600 de detinuti de la penitenciarul Botosani si 124 de detinuti din Iasi, au refuzat masa. intre timp, ministrul Justitiei Raluca Pruna re.

Protestele continua in penitenciarele din tara. Sute de detinuti au refuzat hrana. Ministrul Justitiei: E o situatie de criza!

Protestele din penitenciare continua. Joi dimineata, aproape 600 de detinuti de la penitenciarul Botosani si 124 de detinuti din Iasi, au refuzat masa. intre timp, ministrul Justitiei Raluca Pruna re.

ANP prezinta situatia protestelor din inchisori: Au loc revolte in opt penitenciare din tara. Personalul monitorizeaza indeaproape situatia, fiind in dialog permanent cu detinutii nemultumiti

Administratia Nationale a Penitenciarelor ANP) a prezentat miercuri, printr-un comunicat, situatia protestelor izbucnite in mai multe inchisori din tara. Potrivit reprezentantilor ANP, revolte ale.

webPR: Marti 5 iulie a demarat in Bucuresti si-n alte cateva orase din tara campania N-avem SANGE!

Proiectul este unul ce vizeaza stimularea donarii voluntare de sange la nivel national si este derulat de Crucea Rosie Romana, in colaborare cu Institutul National de Hematologie Transfuzionala. Campania va urmari sa informeze si totodata sa responsabilizeze oamenii la nivel local. Se doreste astfel ca adresarea sa nu fie neaparat una alarmanta, chiar daca situatia in privinta stocurilor de sange este foarte grava. Asa cum spunea d-na Dr. Doina Gosa, Directoarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti, Romania este pe ultimul loc din Europa in privinta numarului de donatori sub 2%), media europeana fiind in jur de 4%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )