Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO A murit dirijorul italian Claudio Abbado

Adevărul Adevărul,
VIDEO A murit dirijorul italian Claudio Abbado

Celebrul dirijor italian Claudio Abbado, care s-a aflat la pupitrul unor mari orchestre ale lumii, a murit, luni, la varsta de 80 de ani, in orasul Bologna Italia), au confirmat pentru AFP apropiati ai artistului. continuă pe Adevărul

A murit dirijorul italian Claudio Abbado.

Dirijorul italian Claudio Abbado, care s-a aflat la pupitrul unor mari orchestre ale lumii, a murit, luni, la varsta de 80 de ani, in orasul Bologna Italia), au confirmat pentru AFP apropiati ai artistului, conform Mediafax. Stirea a fost confirmata de Attilia Giuliani, presedinte al clubului de fani ai lui Claudio Abbado numiti Abbadiani). Claudio Abbado era bolnav de multa vreme, iar concertele cu Orchestra Mozart din Bologna - pe care o dirija de mai multi ani - au fost anulate. In .

Dirijorul italian Claudio Abbado a murit la varsta de 80 de ani

Dirijorul italian Claudio Abbado, care s-a aflat la pupitrul unor mari orchestre ale lumii, a murit, luni, la varsta de 80 de ani, in orasul Bologna Italia), au confirmat pentru AFP apropiati ai artistului.

VIDEO Dirijorul Claudio Abbado, fostul director al Scalei din Milano si al Operei din Viena, a murit

Celebrul dirijor italian Claudio Abbado, care a dirijat cele mai mari orchestre ale lumii, a murit luni la Bologna, au anuntat apropiati de-ai sai, potrivit AFP. Abbado, nascut in 1933, a fost directorul Scalei din Milano intre 1968 si 1986, ulterior fiind numit in fruntea London Symphonic Orchestra, apoi director al Operei din Viena.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )