Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Nokia Lumia cu cea mai mare camera foto, confirmat neoficial. Zeci de megapixeli in curtea Windows Phone 8

Adevărul Adevărul,
VIDEO Nokia Lumia cu cea mai mare camera foto, confirmat neoficial. Zeci de megapixeli in curtea Windows Phone 8

Nokia Lumia EOS, smartphone-ul cu Windows Phone 8 despre care se zvoneste ca va avea camera foto cu cei mai multi megapixeli, este aproape confirmat. Acel aproape este necesar, deoarece doar un videoclip neoficial certifica in acest moment existenta telefonului. continuă pe Adevărul

FOTO Monstrul Nokia Lumia EOS are o camera foto imensa

Finlandezii de la Nokia pregatesc un adevarat un monstru. Nokia Lumia EOS are o camera imensa si apare in imagini publicate pe site-uri precum GSMArena, WPDang si ViziLeaks.

FOTO Apple se poate sa fi dezvaluit cea mai mare schimbare care vine in iOS 7

Apple sustine un eveniment in mai putin de o saptamana si se prea poate sa fi dezvaluit la ce a pregatit pentru iOS 7 tocmai prin aplicatia oficiala a WWDC 2013.

Au fost finalizate lucrarile la cea mai mare clinica de chirurgie cardiovasculara pediatrica din Europa de Sud-Est

Primaria Sectorului 1 a finalizat lucrarile la cladirea celei mai mari clinici de chirurgie cardiovasculara pediatrica din Europa de Sud-Est, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Mircea Badea, despre condamnarea lui Becali: Cea mai mare prostie dintre cele pe care le-am vazut in ultima vreme

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei, a vorbit, marti seara, in direct de la Radio Zu, despre condamnarea lui Gigi Becali in dosarul Valiza. Ce sa zic? E o noua victorie a justitiei din.

Smartphone-ul Allview cu cel mai mare ecran de pana acum, pus in vanzare la pretul recomandat de 1.199 lei incepand cu a doua jumatate a lunii iunie

Brasovenii de la Allview au lansat joi P5 Qmax, smartphone-ul cu cel mai mare ecran din gama proprie, cu un display-ul MVA de 5,3. Terminalul dispune de sistemul de operare Android 4. 1 Jelly Bean, avand procesor cu patru nuclee si camera foto/video de 8MP si va fi disponibil in magazine incepand cu a doua jumatate a lunii iunie, la un pret recomandat de 1. 199 lei.

FOTO Special Olympics a organizat cel mai mare eveniment al anului pentru persoane cu dizabilitati

Fundatia Special Olympics din Romania a organizat in perioada 31 mai - 3 iunie cel mai mare eveniment al anului 2013 pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale.

Nimeni nu a mai vazut asta pe Pamant. Ce se afla sub cea mai mare intindere de gheata de pe Terra

Specialistii de la NASA au indepartat banchiza de gheata din Antarctica! Este vorba de o simulare grafica pe calculator, care prezinta continentul de la Polul Sud asa cum ar arata fara stratul de gheata.

Asta este cea mai admirata burtica din lume

Ce fericire poate fi mai mare pentru o regina decat sa stie ca succesiunea la tron este bine asigurata.

O RECUNOSTI? Cea mai SEXY femeie din lume, de NERECUNOSCUT.

Actrita Mila Kunis, votata doi ani la rand, consecutiv, drept cea mai sexy femeie din lume, conform topului alcatuit de revista pentru barbati FHM, s-a trasformat intr-o vrajitoare cu fata verde si cu nasul coroiat. Nu e cazul sa disperati: Mila a fost machiata astfel pentru un rol in filmul Grozavul si puternicul Oz/ Oz The Great and Powerful, care a ajuns si pe marile ecrane din Romania, potrivit The Sun. Citeste si Cine e cea mai sexy femeie din lume In timp ce este transformata .

A fost descoperita cea mai veche primata cunoscuta, cu o vechime de 55 mil ani - Archicebus achilles, un hibrid bizar de cativa cm inaltime

Oamenii de stiinta au descoperit cea mai veche fosila de primata si, deci, cel mai vechi stramos al omului, care a trait in urma cu 55 de milioane de ani: o maimuta de cativa centimetri inaltime, care cantarea aproximativ 30 de grame, avea o coada lunga si degete osoase, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )