Libnet.ro
UNICEF

09:00

O RECUNOSTI? Cea mai SEXY femeie din lume, de NERECUNOSCUT.

România Liberă România Liberă,
O RECUNOSTI? Cea mai SEXY femeie din lume, de NERECUNOSCUT.

Actrita Mila Kunis, votata doi ani la rand, consecutiv, drept cea mai sexy femeie din lume, conform topului alcatuit de revista pentru barbati FHM, s-a trasformat intr-o vrajitoare cu fata verde si cu nasul coroiat. Nu e cazul sa disperati: Mila a fost machiata astfel pentru un rol in filmul Grozavul si puternicul Oz/ Oz The Great and Powerful, care a ajuns si pe marile ecrane din Romania, potrivit The Sun. Citeste si Cine e cea mai sexy femeie din lume In timp ce este transformata . continuă pe România Liberă

Cum traiesc localnicii si ce gasesc turistii in cel mai prietenos oras din lume.

In 2012, capitala Austriei s-a pozitionat, pentru a patra oara consecutiv, pe primul loc in calsamentul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Motivele sunt clare si par, intr-adevar, suficiente pentru ca Viena sa faca parte din topul celor mai vizitate orase din lume. Studiul Mercer analizeaza calitatea vietii in 221 de orase, pe baza a 39 de criterii, printre care se numara mediul politic, social, economic, sistemul sanitar, transportul, serviciile publice sau ofertele de petrecere a .

Asta este cea mai admirata burtica din lume

Ce fericire poate fi mai mare pentru o regina decat sa stie ca succesiunea la tron este bine asigurata.

Faze Tari: Un barbat a mers la doctor cu dureri de stomac si s-a intors... femeie; O adolescenta, data afara de la balul de absolvire din cauza sanilor. Erau prea mari; Vrei un job? Iata cele mai ciudate meserii din lume!

Protest in chiloti si sanii goi la Paris. Vezi ce revendicari au protestatarele. Mai multe femei au protestat topless, in aceasta dimineata. Acesta este cel mai ciudat cuplu din lume. Ea e aschie, el cantareste 222 de kilograme. A fost dragoste la prima vedere. O femeie din.

Sony Vaio Pro 11 Cel mai usor ultrabook din lume [VIDEO]

Este mult mai usor decat un MacBook Air si mai usor decat orice creatie din aceasta clasa a celor de la Sony, poarta numele de Vaio Pro 11. Cu toate ca are o configuratie cu mult peste ceea ce ofera Apple cu MacBook Air de 11,6 inci, mai important este faptul ca Sony a reusit sa produca un ultrabook mai usor cu 100 de grame decat dispozitivul companiei din Cupertino. Sistemul din imagine are 998 de grame, poarta numele de Vaio .

Cum arata cei mai frumosi sani din lume: Poloneza a fost votata de sute de mii de barbati (FOTO)

Poloneza Joanna Krupa a fost desemnata femeia cu cei mai frumosi sani din lume, intr-un top pus la cale de tabloidul britanic The Sun. Aceasta a fost votata de sute de mii de barbati, care au considerat ca sanii.

FOTO Cea mai saraca localitate din tara se afla in judetul Teleorman

Din nou in topul rusinii. Saracia si lipsa locurilor de munca fac parte din vietile teleormanenilor. Aceasta realitate cruda este intarita si de statistici. Comuna Necsesti, din judetul nostru este cea mai saraca localitate din Romania. La polul opus se afla comuna Dumbravita din Timis. Aici cel mai bogat om are elicopter si peste 500 de TIR-uri.

Mikka Hakkinen a vorbit in Romania despre cea mai frumoasa amintire din Formula 1

Hakkinen a vorbit in Romania despre cea mai frumoasa amintire din Formula 1

Finlandezul Mika Hakkinen, fost dublu campion mondial de Formula 1 in 1998 si 1999, se afla la Bucuresti la initiativa unui sponsor pentru cateva tururi demonstrative in parcarea unui mare centru comercial.

FOTO Cea mai veche casa saseasca din Tara Barsei, o bijuterie arhitectonica

Casa, construita de sasi in secolul al XVIII-lea si aflata pe lista patrimoniului mondial UNESCO, fiind cea mai veche casa din Tara Barsei, a fost readusa la viata de familia Onut, cu un deosebit efort atat in plan financiar, cat si fizic.

CSU Asesoft Ploiesti este cea mai performanta echipa din Romania, din toate sporturile, in ultimul deceniu

Echipa din Ploiesti a castigat cel de-al noualea titlu de campioana din 2003 incoace, performanta pe care nicio echipa de club, din niciun sport de echipa n-a mai reusit-o.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2701 seconds )