Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Posibil atac terorist in Marea Britanie: trei persoane au fost injunghiate intr-o statie de metrou din Londra

Adevărul Adevărul,
VIDEO Posibil atac terorist in Marea Britanie: trei persoane au fost injunghiate intr-o statie de metrou din Londra

Politia Metropolitana din Londra a anuntat ca un incident dintr-o statie de metrou din capitala britanica, in urma caruia trei persoane au fost ranite de un atacator care ar fi strigat Asta este pentru Siria!, este investigat ca un atac terorist, relateaza BBC. continuă pe Adevărul

VIDEO Posibil atac terorist in Marea Britanie: trei persoane au fost injunghiate intr-o statie de metroul londoneza

Politia Metropolitana din Londra a anuntat ca un incident dintr-o statie de metrou din capitala britanica, in urma caruia trei persoane au fost ranite de un atacator care ar fi strigat Asta este pentru Siria!, este investigat ca un atac terorist, relateaza BBC.

ATAC TERORIST la o statie de metrou din Londra: Un barbat a injunghiat trei persoane

Un barbat a injunghiat trei persoane intr-o statie de metrou din Londra inainte de a fi arestat de Politia londoneza. Politia a anuntat ca trateaza incidentul ca fiind unul terorist.

Mai multe persoane au fost injunghiate la metroul din Londra, intr-un atac terorist

Mai multe persoane au fost injunghiate la metroul din Londra, intr-un atac terorist .

Atacatorii de la Paris, legaturi cu persoane din Marea Britanie

Reteaua militanta aflata in spatele atacurilor de luna trecuta de la Paris avea legaturi cu persoane din Marea Britanie, iar politia britanica verifica daca unul dintre atacatori a sunat la Birmingham inaintea atentatelor, potrivit presei, citata de.

Teroristii de la Paris aveau legaturi cu persoane din Marea Britanie

Reteaua militanta aflata in spatele atacurilor de luna trecuta de la Paris avea legaturi cu persoane din Marea Britanie, iar politia britanica verifica daca unul dintre atacatori a sunat la Birmingham inaintea atentatelor, potrivit presei, citata de Reuters in pagina electronica.

Abaaoud, presupusul organizator al atacurilor teroriste de la Paris, avea legaturi in Marea Britanie (presa)

Presupusul organizator al atacurilor de la Paris din 13 noiembrie, belgianul de origine marocana Abdelhamid Abaaoud, avea legaturi cu persoane din Marea Britanie unde unul dintre autorii atacurilor a mers anul acesta, relateaza AFP citand informatii publicate de Wall Street Journal si The Guardian.

Inmatricularile Dacia in Marea Britanie au crescut in noiembrie cu 41%

Inmatricularile Dacia in Marea Britanie au crescut cu 41% in noiembrie, la 2. 438 de autoturisme noi, in timp ce avansul din primele 11 luni ale anului a fost de 8,35%, la 24. 225 de unitati, potrivit datelor publicate de Asociatia britanica a.

Marea Britanie a inceput bombardamentele in Siria

Marea Britanie a lansat primele lovituri aeriene in Siria contra pozitiilor gruparii Statul Islamic joi dimineata, la cateva ore dupa unda verde din partea parlamentului, a anuntat Ministerul Apararii, potrivit AFP.

Trei persoane, ranite in urma unui accident rutier

Ieri, 03 decembrie, in jurul orei 15. 00, la iesirea din Baia Mare spre Grosi a avut loc un accident de circulatie soldat cu ranirea a trei persoane.

Trei persoane au fost ranite in urma unui atac cu cutit din metroul londonez

Un barbat inarmat cu un cutit a ranit trei calatori sambata seara intr-o statie a metroului londonez dupa ce ar fi strigat Aceasta este pentru Siria, inainte ca un politist sa descarce un pistol cu electrosocuri in atacator si sa-l retina, un act considerat ca terorist de politie, informeaza Reuters si AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )