Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO: Presedintele Barack Obama canta si reuseste sa impresioneze intreaga audienta

Antena3 Antena3,
VIDEO: Presedintele Barack Obama canta si reuseste sa impresioneze intreaga audienta

Presedintele american, Barack Obama, a facut furori la ceremonia religioasa dedicata victimelor atacului de la biserica metodista din Charlston. Obama a cantat Amazing Grace alaturi de participantii la. continuă pe Antena3

Barack Obama, intrerupt in timpul unui discurs de un protestatar: Sa iti fie rusine! Nu este respectuos sa huidui pe cineva care te-a invitat la el acasa (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a fost intrerupt in timpul unui discurs de un protestatar nemultumit de operatiunile de deportare a imigrantilor. Presedintele SUA l-a abordat direct pe manifestant,.

Un interviu pe care Barack Obama i l-a luat naturalistului David Attenborough, difuzat pe BBC Earth

Un interviu pe care presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, i l-a luat naturalistului britanic David Attenborough, la Casa Alba, va fi difuzat, duminica noapte, pe BBC Earth, informeaza televiziunea intr-un comunicat.

SUA: Barack Obama a semnat o ordonanta care permite negocieri cu teroristii care detin cetateni americani

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a semnat o ordonanta care va permite negocierea cu organizatii teroriste care detin cetateni americani. Negocierile vor putea avea loc pentru identificarea.

Casa Alba: Barack Obama a condamnat prejudecatile religioase cu ocazie unui dineu

Presedintele american Barack Obama a criticat prejudecatile cu caracter religios in timpul unei cine de tip Iftar organizate la Casa Alba cu ocazia Ramadanului. Iftarul ne aminteste de libertatile comune pe care.

Vladimir Putin si Barack Obama au discutat la telefon despre relatiile ruso-americane si situatia din Ucraina

Vladimir Putin si omologul sau american Barack Obama au purtat o conversatie telefonica joi seara. Cei doi sefi de stat au abordat relatiile ruso-americane si au discutat despre situatia din Ucraina, Iran si Statul Islamic, a anuntat purtatorul de.

Barack Obama i-a dat asigurari lui Francois Hollande ca NSA a incetat practicile de interceptare

Barack Obama i-a dat asigurari miercuri presedintelui francez Francois Hollande ca Statele Unite isi respecta angajamentul de a nu mai intercepta comunicatiile unor personalitati politice de talie mondiala, relateaza Reuters .

Barack Obama, sustinut de Senatul american pentru finalizarea Parteneriatului Trans-Pacific

Senatul american a adoptat miercuri, in pofida opozitiei taberei democrate, un proiect de lege care ii acorda presedintelui Barack Obama puteri sporite pentru a finaliza acordul privind Parteneriatul Trans-Pacific TPP).

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )