Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin si Barack Obama au discutat la telefon despre relatiile ruso-americane si situatia din Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vladimir Putin si Barack Obama au discutat la telefon despre relatiile ruso-americane si situatia din Ucraina

Vladimir Putin si omologul sau american Barack Obama au purtat o conversatie telefonica joi seara. Cei doi sefi de stat au abordat relatiile ruso-americane si au discutat despre situatia din Ucraina, Iran si Statul Islamic, a anuntat purtatorul de. continuă pe Wall-Street Ro

Obama si Putin au discutat la telefon despre relatiile ruso-americane si probleme internationale, inclusiv despre situatia din estul Ucrainei

Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului, a anuntat ca Vladimir Putin si Barack Obama au vorbit la telefon despre relatiile ruso-americane si despre provocarile internationale, informeaza Sputnik. Cei.

Putin si Obama, discutie telefonica. Despre ce au vorbit

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Barack Obama au purtat o conversatie telefonica, joi seara, in cursul careia cei doi lideri au abordat relatiile ruso-americane si diverse provocari internationale, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului.

Obama si Putin, discutie telefonica despre relatiile ruso-americane

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Barack Obama au purtat o conversatie telefonica, joi seara, in cursul careia cei doi lideri au abordat relatiile ruso-americane si diverse provocari internationale, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului, citat de RIA Novosti.

VIDEO: Presedintele Barack Obama canta si reuseste sa impresioneze intreaga audienta

Presedintele american, Barack Obama, a facut furori la ceremonia religioasa dedicata victimelor atacului de la biserica metodista din Charlston. Obama a cantat Amazing Grace alaturi de participantii la.

Un interviu pe care Barack Obama i l-a luat naturalistului David Attenborough, difuzat pe BBC Earth

Un interviu pe care presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, i l-a luat naturalistului britanic David Attenborough, la Casa Alba, va fi difuzat, duminica noapte, pe BBC Earth, informeaza televiziunea intr-un comunicat.

Barack Obama, intrerupt in timpul unui discurs de un protestatar: Sa iti fie rusine! Nu este respectuos sa huidui pe cineva care te-a invitat la el acasa (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a fost intrerupt in timpul unui discurs de un protestatar nemultumit de operatiunile de deportare a imigrantilor. Presedintele SUA l-a abordat direct pe manifestant,.

Barack Obama i-a dat asigurari lui Francois Hollande ca NSA a incetat practicile de interceptare

Barack Obama i-a dat asigurari miercuri presedintelui francez Francois Hollande ca Statele Unite isi respecta angajamentul de a nu mai intercepta comunicatiile unor personalitati politice de talie mondiala, relateaza Reuters .

Barack Obama, sustinut de Senatul american pentru finalizarea Parteneriatului Trans-Pacific

Senatul american a adoptat miercuri, in pofida opozitiei taberei democrate, un proiect de lege care ii acorda presedintelui Barack Obama puteri sporite pentru a finaliza acordul privind Parteneriatul Trans-Pacific TPP).

SUA: Barack Obama a semnat o ordonanta care permite negocieri cu teroristii care detin cetateni americani

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a semnat o ordonanta care va permite negocierea cu organizatii teroriste care detin cetateni americani. Negocierile vor putea avea loc pentru identificarea.

Casa Alba: Barack Obama a condamnat prejudecatile religioase cu ocazie unui dineu

Presedintele american Barack Obama a criticat prejudecatile cu caracter religios in timpul unei cine de tip Iftar organizate la Casa Alba cu ocazia Ramadanului. Iftarul ne aminteste de libertatile comune pe care.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )