Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Simona Halep surprinsa, pentru prima data, in afara terenului de tenis

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep surprinsa, pentru prima data, in afara terenului de tenis

Simona Halep 3 WTA), o sportiva recunoscuta pentru faptul ca isi canalizeaza energia pe tenis, a fost invitata de onoare a unei petreceri din Bucuresti, organizate miercuri, dupa ce romanca s-a calificat in optimile BRD Bucharest Open. continuă pe Adevărul

Vatican: Papa Francisc s-a intalnit pentru prima data cu victime ale unor preoti pedofili

Papa Francisc s-a intalnit luni dimineata, pentru prima data, cu un grup de sase victime ale unor preoti pedofili, a anuntat Sfantul Scaun, citat de AFP. Victimele, doua din Germania, doua din Marea Britanie.

VIDEO Simona Halep: Sunt un produs 100% romanesc

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat luni la Palatul Victoria ca, din punctul de vedere sportiv, este un produs 100% romanesc si ca isi doreste sa ramana in tara.

BRD Bucharest Open: primul meci, prima victorie pentru Simona Halep

Antrenament cu mult public pentru Simona Halep, care a trecut fara emotii de olandeza De Vroome, scor 6-0, 6-4, in fata a 2. 500 de spectatori. Meciul a contat pentru primul tur al BRD Bucharest Open.

FOTOGALERIE Simona Halep, debut perfect la BRD Bucuresti Open

Simona Halep a avut parte de un debut perfect la WTA BRD Bucuresti Open, numarul trei din clasamentul WTA trecand in doua seturi, scor 6-0, 6-4, de Indy de Vroome, din Olanda in turul intai). Meciul de pe Arena Centrala a durat o ora si 18 minute. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu Simona Halep la competitia bucuresteana.

FOTOGALERIE Simona Halep, calificare fara emotii in sferturile Bucharest Open

Simona Halep s-a calificat, joi seara, in sferturile turneului de tenis WTA BRD Bucharest Open dupa ce a trecut in doua seturi 6-2, 6-4 de sirboaica Aleksandra Krunici. Partida a durat o ora si 12 minute si s-a disputat pe o arena mai putin populata decat miercuri, fapt datorat si furtunii care s-a abatut asupra Capitalei inaintea partidei. In sferturile competitiei, Halep o va intalni pe sportiva Lara Arruabarrena din Spania locul 120 WTA). Vezi in articol o FOTOGALERIE de la partida castigata de Simona.

Adrian Mutu, despre Simona Halep: O vad numarul 1 mondial pentru ca are determinare si e foarte serioasa

Atacantul echipei Petrolul Ploiesti Adrian Mutu a declarat ca o vede pe Simona Halep numarul 1 in ierarhia jucatoarelor profesioniste de tenis, pentru ca are determinare, este motivata si foarte seriosa. E o.

BRD Bucuresti Open: Programul zilei de joi (Simona Halep va juca dupa ora 18:00)

Joi vor avea loc partide contand pentru turul doi al BRD Bucuresti Open, dupa ora 18:00 urmand sa evolueze Simona Halep, cap de serie numarul unu. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

Simona Halep, dupa victoria de la BRD Bucharest Open: Daca nu eram acasa, nu jucam, pentru ca ma simt foarte obosita

Simona Halep a castigat fara probleme meciul cu De Vroome, disputat miercuri si incheiat cu 6-0, 6-4 in favoarea romancei.

Simona Halep, numita de Victor Ponta ambasador al turismului romanesc

Simona Halep, alaturi de mai multi oameni considerati la nivel politic reprezentativi pentru Romania, a primit marti titlul de ambasador al turismului romanesc din partea premierului Victor Ponta.

Nastase: O finala si o semifinala de Grand Slam reprezinta un inceput bun pentru Simona Halep

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, luni seara, ca finala de la Roland Garros si semifinala de la Wimbledon reprezinta un inceput bun pentru Simona Halep, pe care a sfatuit-o sa nu mai joace cu doua-trei saptamani inainte de ultimul Grand Slam al anului, US Open, pentru a fi in forma.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )