Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Surpriza la Roma: Rafael Nadal, eliminat in sferturi de imprevizibilul Diego Schwartzman

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Surpriza la Roma: Rafael Nadal, eliminat in sferturi de imprevizibilul Diego Schwartzman

Campion de noua ori la Foro Italico, Rafael Nadal a parasit competitia din acest an inca din sferturi, ibericul fiind eliminat de Diego Schwartzman. Agentinianul a avut raspuns pentru aproape orice lovitura a lui Rafa, iar victoria a venit logic in doua seturi, scor 6-2, 7-5. continuă pe Hotnews

Rafael Nadal a fost eliminat in sferturile de finala de la Roma. Diego Schwartzman a jucat impecabil

Rafael Nadal a fost eliminat in sferturile de finala ale turneului ATP Masters 1000 de la Roma, dupa ce a fost invins in doua seturi deargentinianul Diego Schwartzman. Partidadisputata sambata s-a.

VIDEO ATP Roma: Novak Djokovic si Rafael Nadal, in optimi Tsitsipas si Goffin au fost eliminati

Novak Djokovic si Rafael Nadal, principalii favoriti de la Roma, s-au calificat fara probleme, miercuri, in optimile competitiei. in aceeasi zi, Stefanos Tsitsipas cap de serie 3) si David Goffin 6) au parasit competitia.

VIDEO ATP Roma: Lorenzo Musetti mai face o surpriza Monfils, Fognini, Rublev si Raonic, eliminati

Dupa ce a trecut de Stan Wawrinka, Lorenzo Musetti 249 ATP) a reusit sa mai faca o victima la Roma. Italianul, in varsta de 18 ani, l-a eliminat pe Kei Nishikori 35 ATP, fost loc 4 mondial) si s-a calificat in optimile competitiei. Mai departe merg si Diego Schwarzman 8) si Denis Shapovalov 12), in timp ce Gael Monfils 5), Fabio Fognini 7), Andrey Rublev 9) si Milos Raonic 13) au parasit turneul.

VIDEO WTA Roma: Victoria Azarenka, meci perfect impotriva Sofiei Kenin (Rezultatele zilei)

A castigat turneul de la Cincinnati si a jucat in finala de la US Open, insa Victoria Azarenka 31 ani) nu pare sa fi obosit deloc. Jucatoarea din Belarus a facut un meci perfect impotriva Sofiei Kenin SUA, a treia favorita), nu a cedat niciun game, si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roma. in aceeasi faza a competitiei merg si Johanna Konta cap de serie nr. 7) si Garbine Muguruza 9), in timp ce Kiki Bertens 5), Petra Martic 8) si Anett Kontaveit 14) au fost eliminate.

VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova, campioana en titre, s-a calificat in optimi (Rezultatele zilei)

Favoritele nu au avut probleme, miercuri, la Roma. Simona Halep cap de serie nr. 1), Karolina Pliskova 2, detinatoarea trofeului) si Elina Svitolina 4) au obtinut calificarea in optimi. Cele mai importante nume care au parasit competitia sunt Belinda Bencic 6) si Venus Williams invinsa in primul tur de Victoria Azarenka).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )