Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Turneul Campioanelor: Timea Babos si Andrea Hlavackova au castigat proba de dublu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turneul Campioanelor: Timea Babos si Andrea Hlavackova au castigat proba de dublu

Perechea Timea Babos Ungaria)/Andrea Hlavackova Cehia) a castigat, duminica, proba de dublu din cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore. Babos si Hlavackova, favoritele numarul trei, au dispus in marea finala de cuplul Kiki Bertens Olanda)/Johanna Larsson Suedia), scor 4-6, 6-4, 10-5. continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO TURNEUL CAMPIOANELOR ONLINE STREAM DIGISPORT

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO TURNEUL CAMPIOANELOR ONLINE STREAM DIGISPORT Jucatoarea franceza de tenis Caroline Garcia a invins-o pe ucraineanca Elina Svitolina, 6-7 7), 6-3, 7-5, intr-un meci.

VIDEO Turneul Campioanelor: Caroline Wozniacki, invingatoare la Singapore (6-4, 6-4 cu Venus Williams) - Americanca, aproape de o revenire de senzatie

Daneza Caroline Wozniacki a castigat pentru prima oara in cariera sa Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o in doua seturi pe americanca Venus Williams, scor 6-4, 6-4, in marea finala de la Singapore. Dupa un prim set echilibrat, Wozniacki a defilat in actul secund, in care a avut 5-0. Cea mai in varsta finalista din istoria Turneului Campioanelor a revenit incredibil la 5-4, insa daneza a realizat break-ul la a doua sansa si a pus capat finalei. Gratie acestui succes, Wozniacki va urca pana pe locul trei in clasamentul WTA. Se actualizeaza.

VIDEO Caroline Wozniacki, cea care a eliminat-o pe Halep, a castigat Turneul Campioanelor de la Singapore

Jucatoarea daneza de tenis Caroline Wozniacki a castigat Turneul Campioanelor de la Singapore, duminica, dupa ce a invins-o in finala pe americanca Venus Williams.

Caroline Wozniacki a castigat pentru prima oara Turneul Campioanelor

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, a cucerit, duminica, Turneul Campioanelor de la Singapore, dupa ce a invins-o, scor 6-4, 6-4, pe americanca Venus Williams, locul 5 WTA. Wozniacki 27 de an.

Turneul Campioanelor: Jelena Ostapenko, victorie de palmares in fata Karolinei Pliskova

Fara nicio sansa de calificare in semifinale, Jelena Ostapenko 7 WTA) a castigat ultimul sau meci din Grupa Alba de la Turneul Campioanelor, impotriva Karolinei Pliskova favorita numarul 3), scor 6-3, 6-1.

HALEP-SVITOLINA ONLINE STREAM la TURNEUL CAMPIOANELOR LIVE VIDEO DIGISPORT

HALEP-SVITOLINA ONLINE STREAM la TURNEUL CAMPIOANELOR LIVE VIDEO DIGISPORT. Simona Halep joaca vineri, de la 14. 30, pentru un loc in semifinalele Turneului Campioanelor, dar si pentru sansa de a-si pastra.

HALEP - SVITOLINA LIVE la SINGAPORE. ONLINE STREAM Digi Turneul Campioanelor - VIDEO

HALEP - SVITOLINA LIVE la SINGAPORE. ONLINE STREAM Digi Turneul Campioanelor - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita,o va intalni pe Elina.

Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a parasit pentru al treilea an consecutiv Turneul Campioanelor dupa faza grupelor, dar spune ca nu va lasa rezultatele slabe din Singapore sa-i umbreasca performantele din 2017.

Simona Halep paraseste Turneul Campioanelor dupa faza grupelor

Pentru al treilea an consecutiv Simona Halep se opreste in grupe la Turneul Campioanelor din Singapore.

Ostapenko a invins-o pe Pliskova, intr-un meci fara nicio miza la Turneul Campioanelor, de la Singapore

Jelena Ostapenko si Karolina Pliskova s-au intalnit in ultima faza a Grupei Albe de la turneul Campioanelor, de la Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )