Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Serena Williams 2-6, 6-4, 5-7/ Simona Halep, eliminata - Atat de aproape de fericire

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Serena Williams 2-6, 6-4, 5-7/ Simona Halep, eliminata - Atat de aproape de fericire

Parcursul Simonei Halep la Miami turneu din categoria Premier Mandatory) s-a oprit in semifinale, faza a competitiei unde a fost invinsa de Serena Williams. Dupa un meci in care a avut puterea sa revina senzational in doua randuri 3-4 cu break in setul doi si 2-5 in decisiv), Halep a fost nevoita sa se recunoasca invinsa 7-5 in decisiv) la capatul unei partide care a durat doua ore si opt minute. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-1; 7-5 / Simona este in semifinala cu Serena

Simona Halep a invins-o, miercuri seara, pe americanca Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, scor 6-1, 7-5, si va juca in semifinala impotriva numarului unu mondial, Serena Williams. Am avut un prim set dominat categoric si castigat de Simona in 26 minute. Romanca a condus cu 3-0 in setul doi, dar s-a relaxat usor, iar Stephens a profitat si a castigat 4 game-uri la rand. Simona a revenit insa la tenisul practicat in primul set si a reusit un nou break inchizand apoi setul. Semifinale: Simona Halep vs Serena Williams; Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic. Halep: Nu am nimic de pierdut cu Serena. Maine este un nou meci si cred ca pot castiga din nou cu eaAtmosfera Nick Saviano, catre Stephens: 'If she can beat you doing that, god bless her'.

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open. El se ocupa de fizicul Simonei, iar Halep e incantata de achizitia facuta

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open a fost ultimul meci jucat de Simona la turneele de pe Ocean, competitiile urmand a se muta acum in Europa.

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open. Romanca depasit o importanta borna financiara din castiguri

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open a fost meciul in care jucatoarea noastra a ratat calificarea in finala dar a facut o figura foarte frumoasa, apreciata unanim de toata lumea tenisului.

Simona Halep - Serena Williams. CTP ii trage de urechi pe cei de la Dolcesport care au facut-o schizofrenica pe Simona

Simona Halep - Serena Williams la Miami s-a incheiat cu victoria americancei, care a trecut de jucatoarea noastra in trei seturi.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Flavia Pennetta 6-3; 7-5 Mental de fier/ Simona este in sferturi cu Stephens/ Meci foarte greu si o revenire incredibila in setul doi

Simona Halep a reusit o victorie fantastica in fata italiencei Flavia Pennetta, scor 6-3, 7-5, si se califica in sferturi unde o va intalni pe americanca S. Stephens. Partida a fost una spectaculoasa, cu lovituri incredibile si multe rasturnari de situatie vezi live text). Daca primul set a fost dominat de o Halep mai constanta, in setul doi am asistat probabil la cea mai spectaculoasa revenire a Simonei tinand cont si de calitatea excelenta a jocului prestat de Pennetta, un set doi pe care italianca nu-l va uita multa vreme si nu va intelege cum a fost posibil sa-l piarda de la 5-2. vezi video cu cele mai spectaculoase schimburi de mingi.

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open:adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea meciul mult asteptat la televizor

Simona Halep si Serena Williams vor juca, de la ora 04. 00, in semifinala Miami Open. Halep si Williams ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinalele turneului de laIndian Wells, insa partida nu s-a mai disputat, dupa ce americanca s-a accidentat. La Miami Open insa, confruntarea va avea loc, cu siguranta, insa ea ridica o problema pentru fanii Simonei.

Simona Halep - Serena Williams la Miami:adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea meciul mult asteptat la televizor

Simona Halep si Serena Williams vor juca, de la ora 04. 00, in semifinala Miami Open. Halep si Williams ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinalele turneului de laIndian Wells, insa partida nu s-a mai disputat, dupa ce americanca s-a accidentat. La Miami Open insa, confruntarea va avea loc, cu siguranta, insa ea ridica o problema pentru fanii Simonei.

LIVE TEXT WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens (02:00)

Simona Halep o va intalni pe Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul va incepe la ora 02:00 ora Romaniei) si va fi in direct pe Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro. Pregatiti pentru Halep? :) In 15 minute incepe o noua aventura spre varful WTA pentru Simona Halep. Haideti sa comentam impreuna partida, jocul si atmosfera.

Miami 2015: Ultimul hop inaintea meciului Simona Halep - Serena Williams. Cum arata sferturile de finala

Sferturile de finala ale turneului de la Miami aduc noi meciuri puternice in circuitul WTA, dar si un ultimul obstacol pana la mult asteptata partida dintre Simona Halep si Serena Williams.

Simona Halep - Serena Williams la Miami. Presa internationala se inclina in fata unui meci epic

Imona Halep a fost invinsa de Serena Williams in semifinalele Miami Open. Presa itnernationala a descis meciul ca unui epic, un test dur pentru americanca, si ca multi gandesc acum ca sportiva romana poate deveni marea rivala a liderului WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )