Libnet.ro
UNICEF

16:45

FC Viitorul, fara antrenor - Ruben de la Barrera, demis dupa doar cateva luni

Hotnews Hotnews,
 FC Viitorul, fara antrenor - Ruben de la Barrera, demis dupa doar cateva luni

FC Viitorul a anuntat, prin intermediul site-ului oficial, ca Ruben de la Barrera nu mai este antrenorul echipei din Liga 1. Tehnicianul venise la formatia din Ovidiu in august, acesta inlocuindu-l pe banca tehnica pe Gica Hagi. continuă pe Hotnews

A pus bicarbonat in blender si l-a pornit. Ce a observat dupa doar 2 minute

Bicarbonatul de sodiu este comoara ascunsa din fiecare casa. Cu siguranta, toate gospodinele au in sertarul din bucatarie macar un plic de bicarbonat de sodiu, dar din pacate, acesta este scos mult mai rar decat ar putea fi folosit cu adevarat. Nu mai sta pe ganduri si afla cateva din intrebuintarile pe care acest praf .

O femeie a pus bicarbonat de sodiu peste fructe. Ce a observat in apa dupa doar 15 minute

Fiecare gospodina are in casa bicarbonatul de sodiu. Majoritatea lor stiu tot felul de artificiicand vine vorba de gospodarie folosind acest produs miraculos. Una dintre aceste gospodine a impartasit un secret apropo de curatatul fructelor si legumelor de pesticide. Totul dupa un experiment neasteptat. Fructele si legumele pline de pesticide Aproape toata lumea ar trebui .

O femeie a pus bicarbonat de sodiu in cuptor. Ce s-a intamplat dupa doar 10 ore

Cuptorul aragazului este, cu siguranta, cel mai murdar loc din bucatarie. in plus, efortul de a-l curata este urias. Bicarbonatul de sodiu poate ajuta gospodinele sa scape de grija zilei de maine, avand mai usor un aparat de gatit gata sa faca fata oricarei fripturi suculente, lasate cu orele in cuptor, sau unei prajituri aromate, .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )