Libnet.ro
UNICEF

16:01

Viktor Orban: Au fost cu duiumul declaratii din partea romana lipsite de respect fata de maghiari

Adevărul Adevărul,
Viktor Orban: Au fost cu duiumul declaratii din partea romana lipsite de respect fata de maghiari

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a spus, sambata, la Baile Tusnad, ca este nevoie de respect in relatiile romano-ungare, sustinand ca daca el nu a facut nicio declaratie lipsita de respect la adresa natiunii romane, din partea statului roman astfel de afirmatii au curs cu duiumul. continuă pe Adevărul

Viktor Orban: Au fost cu duiumul declaratii din partea romana lipsite de respect fata de maghiari

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a spus, sambata, la Baile Tusnad, ca este nevoie de respect in relatiile romano-ungare, sustinand ca daca el nu a facut nicio declaratie lipsita de respect la adresa natiunii romane, din partea statului roman astfel de afirmatii au curs cu duiumul, relateaza Mediafax.

Viktor Orban: Nu am facut nicio declaratie lipsita de respect la adresa romanilor. DIn parea lor au fost cu duiumul

Orban a mai sustinut ca el nu a facut nicio declaratie lipsita de respect la adresa natiunii romane si ca din partea statului roman astfel de afirmatii au curs cu duiumul .

Viktor Orban: Nu am facut nicio declaratie lipsita de respect la adresa romanilor. Din parea lor au fost cu duiumul

Orban a mai sustinut ca el nu a facut nicio declaratie lipsita de respect la adresa natiunii romane si ca din partea statului roman astfel de afirmatii au curs cu duiumul .

Viktor Orban acuza statul roman de declaratii lipsite de respect la adresa maghiarilor

Acuzatii dure ale premierului Ungariei la adresa autoritatilor romane! Viktor Orban pretinde ca statul roman a facut, cu duiumul, declaratii lipsite de respect despre maghiari. Oficialul adauga ca, personal, nu.

Cristian Diaconescu, lui Viktor Orban: Nu partea romana a initiat gesturi care sa lezeze Ungaria

Candidatul PMP la prezidentiale Cristian Diaconescu a reactionat, sambata, la Baile Tusnad, la declaratiile premierului ungar Viktor Orban, afirmand ca nu partea romana a fost cea care sa initieze vreun gest care sa lezeze demnitatea statului ungar si ca initiativa a venit de la Budapesta.

Viktor Orban: Ungaria isi va dezvolta relatiile cu UE, dar si cu tarile din restul lumii/ Daca e nevoie ca South Stream sa treaca pe la noi, sa avem relatii comerciale bune cu Rusia, atunci suntem clar in favoarea gazoductului

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sambata, la Universitatea de vara de la Baile Tusnad, ca tara sa doreste sa-si dezvolte, in continuare, relatiile cu Uniunea Europeana, dar si cu statele din restul lumii, daca gaseste puncte de interes comune, relateaza Agerpres. Raspunzand unei intrebari din public, Orban a spus ca Ungaria nu vrea ca Rusia sa fie izolata, dimpotriva, interesul major este ca aceasta tara sa nu se rupa de procesul de dezvoltare, democratizare si modernizare a societatii.

Costel Galca asteapta victorii mai clare din partea Stelei: Echipa are potential

Costel Galca, antrenorul Stelei, spune ca este fericit si bucuros pentru calificarea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dar in acelasi timp admite ca se asteapta la victorii mai clare din partea echipei sale, victorii obtinute in urma unor jocuri mai solide.

Ponta asigura Moldova de sprijinul Romaniei in fata sanctiunilor economice din partea Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat, in urma unei discutii cu omologul sau de la Chisinau, ca Romania va sprijini Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei, inclusiv pentru ridicarea cotelor de export pe piata.

O noua LOVITURA din partea RUSIEI. Ce a descoperit acum NATO: Este un motiv de ingrijorare

NATO continua sa aiba dovezi ca inca sunt trecute arme in Ucraina din Rusia dupa prabusirea unui avion malaezian in estul Ucrainei saptamana trecuta, a declarat miercuri un ofiter al NATO, informeaza.

Ponta promite sprijin pentru Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, caRomania va ajuta Republica Moldova in fata sanctiunile impuse de Rusia. Sanctiunile si necazurile ajung, din pacate, in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )