Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vine iarna? Cod portocaliu si galben de ninsori si ploi. Cele mai afectate judete sunt cele din sud si sud-est

Adevărul Adevărul,
Vine iarna? Cod portocaliu si galben de ninsori si ploi. Cele mai afectate judete sunt cele din sud si sud-est

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, doua avertizari meteo de ploi si ninsori pentru acest sfarsit de saptamana. Cele mai afectate judete sunt cele din sud si sud-est, iar la munte ninsoarea va fi viscolita. Si in Capitala vor fi ploi abundente. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu si galben de ninsori si ploi. Cele mai afectate judete sunt cele din sud si sud-est

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, doua avertizari meteo de ploi si ninsori pentru acest sfarsit de saptamana. Cele mai afectate judete sunt cele din sud si sud-est, iar la munte ninsoarea va fi viscolita. Si in Capitala vor fi ploi abundente.

Vine iarna! Cod portocaliu de ploi si ninsori emis de ANM

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari meteo de ploi si ninsori pentru week-end. Cele mai afectate judete sunt cele din sud si sud-est, iar la munte ninsoarea va fi viscolita .

COD PORTOCALIU de NINSORI in ORELE URMATOARE in Romania. Care sunt ZONELE VIZATE

Romania va fi lovita de un val de aer polar care vine din Atlantic, astfel ca in urmatoarele ore vremea se raceste brusc, iar sambata si duminica vom avea ploi, ninsori si vant.

Romania, lovita de un val de aer polar. ANM a emis Cod portocaliu de ninsori si viscol - HARTA

Romania va fi lovita de un val de aer polar care vine din Atlantic, astfel ca in urmatoarele ore vremea se raceste brusc, iar sambata si duminica vom avea ploi, ninsori si vant.

Cod portocaliu de precipitatii. Se anunta ploi abundente si vant care va depasi 60 de kilometri pe ora

Sudul Moldovei intra in acest weekend sub cod portocaliu de fenomene meteo extreme. Meteorologii anunta ploi puternice si vant intens, intervalul vizat fiind 7 octombrie, ora 09,00 8 octombrie, ora 15,00.

COD PORTOCALIU DE FENOMENE EXTREME. Meteorologi: Jumatate de tara, lovita de PLOI si NINSORI (Vezi AICI HARTA)

Meteorologii au emis avertizari cod galben si cod portocaliu de fenomene extreme. Potrivit ANM, aproape jumatate de tara se va confrunta cu ploi abundente si vant puternic. Mai mult, zonele de munte se.

Alerta meteo de vreme extrema: cod portocaliu de ploi abundente si vant puternic, rafale de peste 90 km/h

Vine urgia! Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod portocaliu de vreme rea pentru municipiul Bucuresti si 11 judete din sud-estul tarii, printre care si Calarasi. Ploi abundente si vant puternic, incepand de sambata dimineata, ora 09. 00 si pana duminica, 8 octombrie, ora 15.

Cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ si vant puternic, valabil pentru judetul Buzau

Prefectura a convocat in sedinta extraordinara Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, imediat ce a fost emisa o avertizare cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ si vant puternic, valabila pentru Buzau si alte 10 judete din Muntenia, sudul Moldovei si Dobrogea, dar si pentru Municipiul Bucuresti.

Dobrogea, sub cod portocaliu de ploi si vant. Sfaturile specialistilor pe timp de furtuna

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu pentru mai multe judete din zona Munteniei, Dobrogei si sudul Moldovei. Avertizarea este valabila in intervalul: sambata, 7 octombrie, incepand cu ora 9. 00, pana duminica, 8 octombrie, ora 15.

Cod portocaliu de vreme rea in Capitala si in 17 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o atentionare Cod portocaliu de ploi si vant, valabila de sambata dimineata in 17 judete si Municipiul Bucuresti, respectiv o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )