Libnet.ro
UNICEF

09:30

Viorica Dancila elimina apropiatii lui Dragnea: Cu Anca Alexandrescu exclus sa mai colaborez. Ce se mai intampla cu Olguta Vasilescu si Darius Valcov (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila elimina apropiatii lui Dragnea: Cu Anca Alexandrescu exclus sa mai colaborez. Ce se mai intampla cu Olguta Vasilescu si Darius Valcov (VIDEO)

Oamenii pusi de Liviu Dragnea langa Viorica Dancila in Guvern pentru a o putea controla mai bine incep sa fie eliminati. Viorica Dancila a confirmat, marti seara, ceea ce deja se zvonea, si anume eliberea. continuă pe B1

Dancila nici nu vrea sa mai auda de Anca Alexandrescu: Exclus sa mai colaborez cu ea! / Premierul afirmase despre apropiata lui Dragnea ca e una dintre cele mai rele persoane pe care le-am intalnit

Viorica Dancila nici nu vrea sa mai auda de Anca Alexandrescu, cea pe care Liviu Dragnea i-a impus-o drept consilier onorific la Palatul Victoria. Alexandrescu era considerata unul dintre cei mai fideli oameni ai fo.

Dancila o da afara pe Anca Alexandrescu si de la partid, dupa ce a dat-o afara din Guvern: Exclus sa mai colaboram. Care va fi soarta lui Darius Valcov

Premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a declarat marti noaptea, la finalul sedintei CEx, ca urmeaza sa o dea afara din partid pe Anca Alexandrescu, dupa ce la inceputul lunii a inlaturat-o si din Guvern. Anca Alexandrscu se ocupa de comunicarea PSD. A fost trimisa la Guvern de Liviu Dragnea pentru a supraveghea activitatea premierului.

Dancila anunta, dupa CEx, inlaturarea oamenilor lui Dragnea: Anca Alexandrescu, Darius Valcov si Codrin Stefanescu pleaca / Gabriela Firea revine in conducerea PSD / Ana Birchall, Roxana Manzatu, Natalia Intotero, propuse la Justitie, Fonduri Europene si

Dupa o sedinta de aproape sase ore a Comitetului Executiv al PSD, Viorica Dancila a anuntat inlaturarea oamenilor lui Liviu Dragnea - Anca Alexandrescu va fi inlocuita din functia de consilier si de la partid, in curand va fi luata o decizie legata de Darius Valcov, iar Codrin Stefanescu este schimbat din functia de secretar general al PSD cu Rodica Nasar. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a revenit in functiile de presedinte interimar al PDS Bucuresti si vicepresedinte al partidului. in ceea ce priveste functiile de ministri, Ana Birchall, Roxana Manzatu, Natalia Intotero vor fi propuse la Justitie, Fonduri Europene si Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, iar Titus Corlatean este propunerea de vicepremier in locul lui Birchall.

Viorica Dancila: Nu voi mai lucra cu Anca Alexandrescu. Nici la Guvern, nici la partid!

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a anuntat marti, dupa sedinta Comitetului Executiv Nation CExN), ca o va elibera din functia de la Guvern pe Anca Alexandrescu, consilier onorific pe probleme.

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

Sa demisioneze sau nu Liviu Dragnea? Cum a raspuns Viorica Dancila

PSD a inregistrat un scor mult sub asteptari la alegerile europarlamentare si, asa cum se intampla in cazul unor astfel de esecuri, se aduc in discutie anumite demisii. Premierul Viorica Dancila a spus ca nu va demisiona, dar a fost intrebata daca nu cumva se impune demisia liderului PSD, Liviu Dragnea. PSD a inregistrat un [] .

VIDEO Viorica Dancila, la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Este un moment dificil, dar PSD este unit, nu exista tabere in partid/ Nu voi demisiona din Guvern

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea, ca, indiferent de sentimentele pentru Dragnea, condamnarea aceastuia reprezinta un moment dificil pentru PSD, care trebuie sa iasa intarit. Ea a spus ca marti vor avea loc doua sedinte ale PSD, in care liderii PSD vor stabili pasii de urmat si vor lua impreuna deciziile. Dancila, care a venit la declaratii insotita de mai multi lideri ai partidului si de o parte a ministrilor, a tinut sa sublinieze din nou ca nu va demisiona din Guvern si ca in partid nu exista tabere.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Hans Klemm la Guvern, la doar doua zile dupa arestarea lui Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila a avut, miercuri dimineata, o intrevedere cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, la Guvern. Discutiile intre cei doi vin dupa ce Liviu dragnea a fost trimis dupa gratii, iar PSD schimba.

Viorica Dancila: Dragnea mi-a spus sa nu imi dau demisia

Viorica Dancila spune ca a avut o discutie cu Liviu Dragnea inainte ca acesta sa-si afle sentinta. Am avut o discutie cu Liviu Dragnea in seara dinaintea sentintei si mi-a spus sa nu imi dau demisia, .

Ion Cristoiu, dezvaluire-bomba despre condamnarea lui Dragnea: Viorica Dancila stia de doua saptamani ca liderul PSD va fi condamnat

Ion Cristoiu sustine ca Viorica Dancila stia marele secret al condamnarii lui Dragnea de acum doua saptamani. Conform scenariului dezvaluit de jurnalist, Klaus Iohannis isi doreste un guvern de uniune.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )