Libnet.ro
UNICEF

09:45

Viorica Dancila: Nu as putea spune ca este un razboi intre presedinte si Guvern

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Nu as putea spune ca este un razboi intre presedinte si Guvern

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat vineri ca nu ar putea spune ca este un razboi intre presedintele Klaus Iohannis si Guvern, precizand ca Executivul a trebuit sa adopte rectificarea bugetara. Nu. continuă pe Antena3

Dancila, neconflictuala: Nu as putea spune ca e un razboi intre presedinte si Guvern

Viorica Dancila nu vede un razboi intre Presedintie si Guvern, dupa ce acesta din urma a adoptat rectificarea bugetara fara a avea avizul CSAT. Dancila a insistat ca este adepta consensului. Nu as.

Dancila, neconflictuala: Nu as putea spune ca este un razboi intre presedinte si Guvern

Premierul Viorica Dancila sustine ca intre Guvern si presedintele Klaus Iohannis nu este un razboi si ca ea ar fi adepta consensului, dar si ca si-ar dori o relatie foarte buna. De asemenea, Dancila a sustinut ca seful statului trebuia sa adopte proiectul de rectificare pentru ca oamenii nu mai puteau astepta.

Viorica Dancila si Petre Daea, vineri, in Arges. Premierul si ministrul Agriculturii iau partelaZiua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun

Vineri, Viorica Dancila, premierul Romaniei, este asteptata in orasul Topoloveni, la Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun, un eveniment organizat de Sonimpex, furnizor al Casei Regale a Romaniei. La acelasi eveniment si-a anuntat prezenta si Ministrului Agriculturii, Petre Daea.

Viorica Dancila si Petre Daea, vineri, in Arges. Premierul si ministrul Agriculturii iau partela Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun

Vineri, Viorica Dancila, premierul Romaniei, este asteptata in orasul Topoloveni, la Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun, un eveniment organizat de Sonimpex, furnizor al Casei Regale a Romaniei. La acelasi eveniment si-a anuntat prezenta si Ministrului Agriculturii, Petre Daea.

Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis: Mergem inainte cu adoptarea rectificarii bugetare. il asigur pe Presedinte ca nicio institutie nu va ramane fara bani

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce bugetul a fost aprobat, chiar si in lipsa avizului CSAT. Premierul sustine ca Guvernul nu va accepta ca drepturile romanilor la pensii si salarii sa fie.

intalnire la Palatul Victoria intre Liviu Dragnea, Viorica Dancila si o parte dintre ministri

Intalnirea de la Palatul Victoria de marti seara dintre presedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si o parte dintre ministri s-a incheiat dupa aproape o ora, tema discutiilor fiind.

Viorica Dancila: Pentru a porni de la un moment T-zero, trebuie sa avem desecretizarea protocoalelor

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, referitor la emiterea unei Ordonante de urgenta pentru desecretizarea protocoalelor, ca ea este de parere ca trebuie sa terminam cu acest lucru si singura solutie este sa avem un moment T-zero.

Viorica Dancila: inca nu l-am sunat pe Juncker

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca inca nu a vorbit cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si ca urmeaza sa discute cu acesta, dar ideea nu este de a scuza pe cineva in cazul violentelor de la protestul din 10 august, ci de a-i comunica sa fie asteptate rezultatele anchetei procurorilor. De asemenea, ea a sustinut ca are toata deschiderea sa mearga in Parlamentul European, daca va fi chemata, la dezbateri privind situatia statului de drept din Romania.

FLORIN CALINESCU da de pamant cu VIORICA DANCILA: Io am crezut ca te chemase regele espaniol sa ii faci curat pan odai, un chec, o sarmala, ceva

Florin Calinescu lanseaza pe pagina personala de Facebook critici acide la adresa premierului Viorica Dancila in contextul vizitei oficiale pe care aceasta o desfasdoara in Spania. Domnu.

Romanii din Spania au primit-o cu ostilitate pe Viorica Dancila: Coruptii, hotii si condamnatii penal nu ne reprezinta. Mesaj pentru Regele Felipe

Cativa romani s-au strans in fata Palatului Regal din Madrid, unde premierul Viorica Dancila va fi primita azi de Regele Felipe al Spaniei. Potrivit unor imagini publicate pe Facebook de jurnalistul Rares Bogdan, diaspora romaneasca a afisat cateva mesaje critice la adresa PSD: Viorica, corupta fara rusine, Coruptii, hotii si condamnatii penal nu ne reprezinta, Majestate, Viroica Dancila nu reprezinta romanii din Spania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )