Libnet.ro
UNICEF

07:30

Viorica Dancila si-a facut pagina de Facebook, iar prima postare te face sa razi

Playtech Playtech,
Viorica Dancila si-a facut pagina de Facebook, iar prima postare te face sa razi

Viorica Dancila va intra in cartile de istorie ale Romaniei pentru gafele monumentale pe care le-a facut in ultimii ani. Daca te uiti insa la noua ei pagina de Facebook, ii vei aprecia. continuă pe Playtech

Viorica Dancila a facut pace cu Juncker si Timmermans: Discutia pe Justitie nu mai exista

Premierul Viorica Dancila a avut marti discutii cruciale cu liderii europeni. Dancila a mers la Bruxelles sa reincalzeasca relatiile cu acestea, dupa contrele din ultima vreme. Premierul s-a vazut.

Viorica Dancila si-a facut pagina pe Facebook. Iar comentariile sunt fabuloase

Viorica Vasilica Dancila, Premierul Romaniei, si-a facut pagina de Facebook , prima si singura) postare pana la aceasta ora incepand cu un citat din Winston Churchill. Comentariile pe aceasta postare sunt ironice-amuzante.

Viorica Dancila: E momentul ca presedintele Iohannis sa iasa din logica de campanie electorala

Viorica Dancila a scris, pe Facebook, ca e momentul ca presedintele Klaus Iohannis sa iasa din logica de campanie electorala. Premierul ii propune sefului statului, cu privire la pactul intre partide, un set de principii si valori obligatorii pentru Romania, relateaza Mediafax.

VIORICA DANCILA: PSD nu a facut scut in jurul lui Tariceanu

PSD nu a facut scut in jurul presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, la votul prin care se cerea incuviintarea urmaririi penale, a declarat, astazi, presedintele interimar al social-democratilor, premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila: PSD nu a facut scut in jurul domnului Tariceanu. Matematica: Tariceanu a fost salvat cu voturile PSD

Presedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, miercuri, ca PSD nu a facut scut in jurul lui Calin Popescu Tariceanu atunci cand s-a pus problema ridicarii imunitatii acestuia. insa rezultatul votul din Senat arata ca Tariceanu a fost salvat de ancheta DNA cu sprijinul decisiv al PSD.

Viorica Dancila si-a deschis cont de Facebook si a inceput prima postare cu un citat din Churchill

Premierul Viorica Dancila si-a lansat, joi seara, o pagina de Facebook, pentru a readuce agenda publica pe traseul normalitatii. Sefa Executivului sia inceput prima postare cu un citat al fostului premier britanic Winston Churchill.

Viorica Dancila si-a deschis pagina de Facebook. Prima postare, un citat din Churchill

Premierul Viorica Dancila si-a deschis pagina de Facebook. Prima postare a premierului este un citat din Churchill: Succesul nu e final, esecul nu e fatal: ceea ce conteaza e curajul de a continua. Postarea a atras numeroase comentarii ironice.

Val de ironii dupa ce premierul Viorica Dancila si-a deschis pagina de Facebook si a postat un citat din Churchill: Orice om ii place sa citeasca ce ne spuneti dvs

Prima postare pe Facebook a premierului Viorica Dancila, care incepe cu un citat din Churchill, a starnit un val imens de ironii. Postarea a strans in 13 ore peste 4. 000 de comentarii. Nu oricine-l intelege pe domnul Churchill. Sper ca l-ati citit in engleza si n-ati pierdut esenta, scrie un utilizator. Va rog din suflet sa va dati demisia si sa faceti acordul predicatului cu subiectul, scrie altul. Orice om ii place sa citeasca ce ne spuneti dvs, scrie alt utilizator.

Premierul Viorica Dancila, anunt important despre programul de guvernare

Premierul Viorica Dancila a anuntat pe pagina sa de Facebook ca programul de guvernare va fi modificat ca urmare a rezultatului alegerilor europarlamentare din 26 mai. Am avut o dezbatere constructiva astazi.

Viorica Dancila pe Facebook: Voi face tot ce-mi sta-n putinta sa readuc agenda publica pe traseul normalitatii

Premierul Viorica Dancila a scris joi, pe noul sau cont de Facebook, ca va face tot posibilul sa readuca agenda publica pe traseul normalitatii. Postarea, care incepe cu un citat din Winston Churchill.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )