Libnet.ro
UNICEF

17:00

Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Mi-as fi dorit sa fie si Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Mi-as fi dorit sa fie si Klaus Iohannis

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadeala Sinteza Zilei l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru decizia sa de a nu veni la nicio dezbatere in fata. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, mesaj transant la adresa lui Klaus Iohannis: Poate nu are ce justifica nici pentru cinci luni

Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a explicat ca vor fi consecinte pentru societatatea romaneasca, din prismaacestui gest al presedintelui nedemocratic de a nu accepta nicio dezbatere. in.

VIORICA DANCILA DEPRE CONFERINTA LUI KLAUS IOHANNIS: Probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, miercuri seara, ca probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis a fost un moment de o aroganta monstruoasa si un dispret total pentru democratie si pentru romani. Am vazut, dragi romani, un presedinte de tara care ne spune ca singura lui realizare este faptul ca a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanta lui Iohannis, a spus Viorica Dancila.

Sinteza Zilei. Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, este invitata lui Mihai Gadeala Sinteza Zilei, joi seara, incepand cu ora 21,00. Klaus IohannissiViorica Dancilase vor infrunta in turul.

Viorica Dancila rupe tacerea: ce admira cel mai mult la Klaus Iohannis

Fostul premier Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadea joi seara la Sinteza Zilei, a marturisitca ceea ce admira cel mai mult la presdintele Klaus Iohannis este modul in care priveste lucrurile,.

Pe cine ar gratia Viorica Dancila daca ar ajunge presedintele Romaniei: cine este vizat

Candidatul PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat joi, la Sinteza Zilei,ca daca va ajunge presedintele Romaniei nu ar gratia persoane condamnate pentrufapte de coruptie, dar ar fi.

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite romanilor, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale

Ironiile au continuat in dezbaterea la distanta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Candidatul PSD care a intrat in turul II in cadrul alegerilor prezidentiale i-a dat replica presedintelui Romaniei care-si termina acum mandatul. Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis Viorica Dancila a continuat razboiul dintre aceasta si cel de-al doilea candidat la alegerile prezidentiale.

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere, la Antena 3

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere electorala inedita. Prezentatorul de la Antena 3 a anuntat ca trustul din care face parte va pune la dispozitie toate cele 5 canale de televiziune, 2 posturi de radio si 12 platforme online. Mihai Gadea vrea dezbatere Iohannis vs. Dancila la Antena .

De ce refuza Klaus Iohannis confruntarea cu Viorica Dancila. Cum a aratat dezbaterea cu Ponta in 2014 VIDEO

Klaus Iohannis refuza confruntarea cu Viorica Dancila inainte de turul 2 de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful de campanie al candidatului PNL, Dan Motreanu, sustine ca o dezbatere electorala ar fi inoportuna in acest moment, in conditiile in care PSD a refuzat ani la rand dialogul cu presedintele Romaniei. Klaus Iohannis refuza o dezbatere electorala .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 BEC: Klaus Iohannis - 33,49% , Viorica Dancila - 22,69% , Dan Barna - 14,73%

ACTUALIZARE - Biroul Electoral Central: Klaus Iohannis - 33,49%, Viorica Dancila - 22,69%, Dan Barna - 14,73%, Mircea Diaconu - 8,98% ------------- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a obtinut 36,91 % din voturi la primul tur al alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila - 23,45% , Dan Barna - 14,19%, Mircea Diaconu - 9,17%, Theodor Palelologu - 5,69%, Kelemen Hunor - 4,13%, conform datelor centralizate din 95,89% din sectiile de votare, a anutat BEC.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2886 seconds )